Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
18. července 2010 v 21:54
oslík
jsou lepší věci na světě
18. července 2010 v 21:51
iAnonymniA 1.1
že je to úplně super?

18. července 2010 v 21:49
oslík
já si nezvyknu. Jediný co je na nich dobrý je když můžu bejt celej tejden u koní, jinak je to úplně na hovno

. Jo znám.
18. července 2010 v 21:48
iAnonymniA 1.1
nejsou tak blbý..já si teda zvykl..hele..znáš Shaun the sheep?

18. července 2010 v 21:45
oslík
tyjo já už chci aby ty blbý prázdniny skončily

18. července 2010 v 21:43
iAnonymniA 1.1
jj..aha..

18. července 2010 v 21:38
oslík
to je jedno..a navíc je jen hodně málo lidí, o kterejch můžu říct, že je důvěrně znám. Protože teďka musim jezdit na lístky. Nevyplatilo by se mi kupovat lístek do legitky kvůli tomu že bych si musela kupovat 2 a opencard si budu zařizovat až budu mít občanku.
18. července 2010 v 21:36
iAnonymniA 1.1
no..není to nikdo koho důvěrně znáš...mě se moc nezdají nevážný sny..jo? a proč teda?
18. července 2010 v 21:31
oslík
hele tak jako, nemluv tady o divných lidech, když pak ani neřekneš kdo to je

. Aha

to je ňáký moc vážný. Mně se vždycky zdaj absolutní nesmysly. Ostatní nekontroloval. Ale dokonce vim proč se mi to zdálo, to se mi snad ještě nestalo.
18. července 2010 v 21:29
iAnonymniA 1.1
nn...no..myslím že sem byl v jíídelně, ale byla to taková divná jídelna a tam sem si sedl vedle nějaký holky a tu sem navedl aby zapálila nějakej spam a pak sem utekl a tu holku to nějak zranilo a byla v nemocnici a škola chtěla najít toho co to udělal a tak dělali domovní prohlídky atd a já se bál že na mě přijdou...

...super..a ostatní ho taky měli?
18. července 2010 v 21:24
oslík
ne, řekni

prosím. Co si špatnýho provedl? Tyjo, to je taky docela strašidelný. Mně se zase den před narozkama zdálo, že jsem jela s někym metrem, už nevim kdo to byl, ale myslim že žehli nebo BrRn a byli tam 2 revizoři..a měla jsem lístek

18. července 2010 v 21:21
iAnonymniA 1.1
to je jedno..

...hm..mě se dneska zdálo, že sem něco špatnýho provedl, pak sem se vzbudil a pomyslel si ufffff..byl to jen sen a pak sem zase usnul a ve snu mi zase všichni říkali že to sen nebyl

18. července 2010 v 21:17
oslík
jaká?

ale znělo to docela hororově. No to nevim. Bylo to na základce v tělocvičně a byla jsem tam s babičkou a pak šli proti nám ty vojáci a já jsem hrozně bála a babička někam utekla a vůbec mi nechtěla pomoct a oni mě šli zabít

a pak jsem se vzbudila a furt jsem nemohla uvěřit, že jsem ve svym pokoji, tak jsem donutila mámu aby rozsvítila (ona tam spala semnou protože mi bylo fakt blbě) a stejně jsem furt nemohla poznat vlastní pokoj. Prostě hrozný.
18. července 2010 v 21:15
iAnonymniA 1.1
ne

a je to jen jedna osoba..

...

a vojáci který země to byli?
18. července 2010 v 21:13
oslík
divní lidé tě chtěj vytáhnout ven? Nemáš teplotu, nebo něco takovýho?

Já když jsem byla jako malá nemocná, tak se mi zdálo, že mě jdou zavraždit ňáký vojáci v tělocvičně

18. července 2010 v 21:11
iAnonymniA 1.1
to byla řečnická otázka....no..chce mě vytáhnout ven..

..a asi se jí to povede..nechceš jít taky?

18. července 2010 v 21:09
oslík
tak proč se ptáš, když to víš? A co ti tam píšou?

18. července 2010 v 21:09
iAnonymniA 1.1
spíš protože Mark Zuckerberg si chce vydělat..no vadí mi když mi tam píšou divní lidé...

18. července 2010 v 21:06
oslík
proč? Protože je to celkem užitečná věc. Co ti vadí?
18. července 2010 v 21:03
iAnonymniA 1.1

tak pak je to rovina...achjo..proč musí existovat FB?