Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
teďs mi připomněl jednu kamilu co pracuje u nás ve stáji. Ta nám vždycky říká koťátka . Trochu se jí bojim. Já jdu taky, dobrou
5. července 2010 v 23:20
iAnonymniA 1.1
já už asi pujdu..dobroucinkou nocičku
5. července 2010 v 23:17
oslík
fakt ne
5. července 2010 v 23:17
iAnonymniA 1.1
hm..to není paranoia..není to stud?
5. července 2010 v 23:14
oslík
no to jo. Já jsem asi ňáká paranoidní. Taky musim spát aspoň na jedný straně u stěny (lepší je to ale ze 2 stran) a nemůžu spát v zapnutym spacáku, vždycky ho musim úplně rozepnout jako peřinu.
5. července 2010 v 23:12
iAnonymniA 1.1
to máš dost blbý..
5. července 2010 v 23:09
oslík
já si to teď nedokážu představit, že bych měla s někym pokoj...já prostě neusnu když tam ještě někdo je. Samozřejmě Sára mi nevadí. A někdy ani sestra a sestřenice. Ale jinak úplně všichni, protože si připadám v nebezpečí. Já vim je to hloupost
5. července 2010 v 23:05
iAnonymniA 1.1
já už za chvíli budu mít svůj pokoj..asi tak ještě 2 týdny...
5. července 2010 v 23:02
oslík
aha já jsem dřív taky spala s bráchou a vedlejší pokoj byl volnej. Jenže já jsem vždycky nemohla usnout, tak jsem šla do toho pokoje a spala jsem tam na zemi a spalo se mi daleko líp.
5. července 2010 v 23:00
iAnonymniA 1.1
já většinou usnu dřív něž on takže to moc nejde...