Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
19. dubna 2010 v 22:15
oslík
hele, já chtěla jít spát ve 22

to jsem trochu prošvihla..no to neva, dobrou

19. dubna 2010 v 22:14
oslík
jejda mane, já nevim co je v komedii o hrnci

ale řekla bych že k něčemu ti určitě pomůže a určitě víc, než vědět proč izrael válčí s palestinou, to je mi přece úplně u prdele, můžu žít aniž bych to věděla, vůbec se mě to netýká.
19. dubna 2010 v 22:12
oslík
to víš že si to můžeš vyložit po svym..co ti říká že se musíš vžít do jejich života..pokud ti to pomůže tak proč si z toho nevzít to co chceš..
neříkám že se knihy nemaj aktualizovat, jen tim říkám že ta literatura neni k ničemu
Tak stará a divná je, ale to nevadí, nepříjemná jen někdy, ale samolibá a zlá rozhodně neni...ona nás to učí tak jak to umí...a určitě neřekla to co jsi řekl...a navíc nevim jak by s náma měla diskutovat když se s ní nebavíme

no prostě je divnej, moc ho neznám ale myslim že by brzo patřil mezi učitele který mi vaděj.
19. dubna 2010 v 22:12
Firefox

od 5ti let sucit k maturite
aha... a pomuze ti k tomu komedie o hrnci??
19. dubna 2010 v 22:09
Firefox
s historii muzes delat vic veci... (psat knihy, ucit, muzearit, kopat, pracovat v redakci, delat u filmu), ae hlavne tu de o pokopeni... proc izrael valci s palestinou? tak, musis vedet, de stam izrael vzal, ztpredtim byl britsky protektorat... ae cdelali britove tak deleko od britanie? tak ted studujes bricke dejiny a vzestup, az ddes k dbyti anglie vilemem dobyvatelem (1066)... a ted des dal, rozebiras, cdelal on v anglii a jak sdanglie dstali ti ctam byli, dyz predtim tam byli keltove, a zjistujes, zstam dstali behem stehovani narodu, dyz vpadly hunove devropy... atd... akorat jtlepsi brat opacnym smerem

19. dubna 2010 v 22:09
iAnonymniA 1.1
no tak nevím..brácha to teď čte a dost na to nadává..

19. dubna 2010 v 22:08
oslík
firefoxi, když potřebuju pochopit například proč naše trenérka na koně si vymejšlí úplně kraviny z kterejch my pak máme průšvihy, tak mi asi moc etruskové nepomůžou

přijde mi že současnost s tim nemá nic společnýho..mně nezajímaj ňáký politický věci
19. dubna 2010 v 22:07
potihcpd
ia: jak ceske tak cizi, do 100 let jt 100% ok, d200 let stda cist a pak uz trykle zacina byt spam
19. dubna 2010 v 22:06
potihcpd
ja nrikam zkci uemt nak dobre dejak, ae vic nez literaturu...kci byt obecne vzdelanejsi v dejaku nez v literature...jzbytecne nekomu nutit literaturu, pokud ho nzajima, bude ji znekucen a jfak nprd...ucis sji jen k maturite a pak uz nikdy...jtohle normalni?
nmuzes si tvylozit po svym...mela by ses vzit djejik zivota...jinak dostanes jiny vyznam, kery ti spisovatel treba dat ntel...vsekno smusi aktualizovat vcetne knih...kdyby snic naktualizovalo, tak tu mame furt stredovek...
brozova je dle me strasna...je stara, divna, nevrla, neprijemna, samoliba, zla, tzbyla 3x v blazinci tjen potvrzuje nmyslis?
a sama si radek vys napsala, zjbrozova jina nez oblibeny profesori a ztnvadi, tak proc by mel vadit vzhled mariaeho? je troku zvlastni a zabranej do latky, ae vzdy je prijemnej, rad se pobavi a podle me nauci tcma, dobrou formou...takhle ma vypadat vyuka, formou diskuze...a nproste prijit a rict: hele ja sem brozova, ja sem sliteraturu naucila a tcreknu tak proste je a tecka jinak mate sikni 5 a asi ste se to nenaucili dyz nvite sekno cja...uz prece nste deti, detstvi konci v 5 letek, pak dskoly a ucte s ucte se k maturite
19. dubna 2010 v 22:05
Firefox
etrusky... dejepis na sebe navazuje. abys pokopila soucasnost, musis vedet csstalo predtim, ae abys pokopila t, musi jit ete dal, az k korenum... proto sdejepis bere od zacatku a ci vic stblizi k soucasnosti, tim podrobneji stbere...
mariae jsuper!
19. dubna 2010 v 22:03
oslík
no to víš že můžeš firefoxi..jen si to musíš trochu upravit pro sebe..
19. dubna 2010 v 22:02
iAnonymniA 1.1
njn...ale zase Jules je vyjímka...no dobře..pokud počítáme čeké autory je to těch 20 let...zahraniční asi tak 60..víc ne..
no jo..ale co když..skrývá tajný záměr že bude třídit hromady artefaktů v britském muzeu na hromady?

19. dubna 2010 v 22:02
oslík
samozřejmě že kdybych nemusela tak bych se to neučila..samozřejmě že koně a vůbec všechno je mnohem zábavnější, ale jako ze předmětů ve škole je to jeden z těch lepších...ještě asi tak biologie a výtvarka nebo maximálně hudebka..ale to je všechno.
spadnul z višně

to mi připomíná jednu holku, ty uděláš něco normálního a ona úplně: no to si se snad zbláznila!

19. dubna 2010 v 22:01
Firefox
jj, nic genialnio na tom nni..., myslim, zreseni svyk problemu nbudu zakladat na tom, cudelal klubivy vojak, lstivy otrok v hloupy lakomy pan... situace dana v komedie snidy nbude shodovat s tou moji, zvlaste dyz byla pred 2000 lety, taze nmuze podle anticke komedie resit sve problemy...
19. dubna 2010 v 22:00
potihcpd
ia: tak tzase n...myslim ztakovy jules verne byl hodne nadcasovy i do soucasnosti...ok citim tam nakou starobylost jiz, ae da se to cist celkem v pohode...take spisovatele z 2. sv. valky a qilku predtim zili uz v moderni dobe a jazyk jvelmi podobny soucasnosti...a od 60. roku jtnaprosto v pohode...z tohoto obdobi az do ted dokazu cist naprosto cokoliv
19. dubna 2010 v 21:59
oslík
fajn, ale nemyslim že by to bylo to, co chce potihcpd v životě umět
no právě, to co oni brali úplně jinak si můžeš vyložit po svým..primitivní to možná je, ale aspoň se v tom neztrácíš..náhodou mě na brožový vadí jen pár věcí...je sice jiná než ty oblíbený profesoři ale proč by to mělo vadit...a na to že údajně byla 3x v blázinci je na tom hodně dobře. Mariae ani nápad, je nechutnej a divnej

a má hnusný zuby
19. dubna 2010 v 21:58
potihcpd
dejepis je pro vseobecny prehled...myslim zbudes vic "namakrovany" dyz budes vedet, kdo byli nasi predci, nez kdyz budes vedet, ze nakej spisovatel mel rad divadlo...
a zabavny, fak nosliku...existuje min. 58468471861456147 zabavnejsik veci nez literatura a tmusis uznat...a zabavnost musis soudit obecne srovnavat treba s jizdou na koni a ne vybirat nejzabavnejsi ze spamu..ano mozna te bavi literatura vic nez dejepis, to ti neberu, ae oboje je spam a kdybys nmusela, rekni uprimne, ucila by ses to?
19. dubna 2010 v 21:57
iAnonymniA 1.1
200 let? si asi spadnul z višně..max tak 20 let...
19. dubna 2010 v 21:56
potihcpd
a cjnnik jinyho? ja jako nrikam zsem jik cet naky velky mnozstvi, ae moc me nbavily...dobry sou knizky napsany max. 200 let zpatky...knizky v roce 500 byly psany pro lidi zijici v roce 500...myslim zdnesni clovek pokopi vyznam uplne jinak nez clovek ctouci v roce 500...proto dle me nma smysl delat rozbory textu a zkoumat cktela dana osoba rici...ty knizky mi pridou tak strasne "primitivni" a nudny, zjcist proste nci...
a mkm, mozna dyby me tucil nedo normalni, tak byk sti ucil a psal si t...ae dyz me tuci pica, ktera nedokaze s nikym ani diskutovat, mysli si zma vzdycky pravdu a jvykovana proste v komunisticky dobe a ndokaze ssmirit zdneska uz jproste svoboda atd...tak me tfak nbavi... a v jejim velmi emotivnim podani jtfakt super...myslim zkdyby tucil treba mariae, vyznelo by tuplne jinak...

19. dubna 2010 v 21:54
iAnonymniA 1.1
můžeš jít taky dělat vykopávky, pracovat v muzeu...