Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
19. dubna 2010 v 21:54
oslík
a myslíš že když se budeš učit ňáký etrusky nebo něco, tak budeš v životě něco umět? maximálně jít učit děják, fakt zábava. Souhlasim že literatura neni moc užitečná, ale je to aspoň zábavný.
19. dubna 2010 v 21:52
potihcpd
npride mi tgenialni...ja ci v zivote neco umet...a dyz sbudu ucit literatutu tak muzu tak maximalne jit ucit literaturu...c z toho?

19. dubna 2010 v 21:52
oslík
já myslim že současný knížky jsou sice poutavý ale prostě už jim něco chybí..sice je to milionkrát zábavnější a tak, ale ty starý jsou prostě úplně jiný.
19. dubna 2010 v 21:50
oslík
vy jste divný

mně to teda nutí psát si to a vnímat to, zatimco u dějáku jsem myšlenkama úplně někde jinde. Náhodou jo, teď zrovna nevim jestli komedie o hrnci, ale obecně v knížkách když vidíš co udělala ňáka postava tak ti to může vyřešit ten svůj problém..je to hrozně geniální.
19. dubna 2010 v 21:50
potihcpd
jzajimave dle me, podivat sjak zili lide pred nami, odkud se vzal nas narod a kdo byl vas prapradedecek...kdyzto fak me nzajima znakej spamer napise nakou knihu...myslis zso soucasnyk spisovatelik bude za 100 let mluvit? ja myslim zmoc n...a pritom oni pisou nejlepsi pribehy, pribehy dkteryk sclovek dokaze vzit...
ty jeji anticky dramata prezily dodnes jen proto, zlide driv byli moc konzervativni...a aby byli in, museli cist tyhle stary spamy, misto aby si vzali v roce 1600 aktualni prirucku jana jesenia k prvni verejne pitve!
19. dubna 2010 v 21:49
iAnonymniA 1.1
mám stejný názor jako potihcpd a FF...

19. dubna 2010 v 21:47
potihcpd
jako sry, ae ja dybyk snpremahal, tak si nliterature napisu absolutni nic...a nmyslim si zby tbrozova podavala nak poutave a nic cmi rekne si pamatuju...
"normalnik problemu"? ctim myslis?
19. dubna 2010 v 21:46
Firefox
me teda napsat nic nnuti... a dpameti uz vubec nvryva

jako obcas sneco napisu, dyz zrovna npremyslim nad tahem a mam tnstesti, zsem ji omylem zaslek, jak neco rika...
fak nvm, jak mi komedie o hrnci muze pomoct vyresit moje problemy... a dejepis mi aspon pomuze sudelat nazor na nekere soucasne problemy. clovek formovanim svyk postoju a nazoru dspiva. z thoto ohledu povazuju dejepis za dulezitejsi, nez literaturu
19. dubna 2010 v 21:37
oslík
brožova neni vysloveně budící, ale rozhodně neni uspávací, protože to říká tak, že se ti to úplně vrejvá do paměti a nutí tě to si to napsat, zatimco beneš to říká tak že je mi to úplně jedno. Já to nesoudim podle toho kolik pochopíš mezinárodních problémů, ale podle mě je literatura mnohem lepší na pochopení jako ne mezinárodních problémů ale prostě normálních problémů.
19. dubna 2010 v 21:37
Firefox
ave potihcode
o dejinak, jako o skutecnosti, sda premyslet vic, nez o smyslenem pribehu. jtproduktivnejsi, dyz premyslis o necem, csstalo... a ja tjen tak placnul, ntusim, o cem ta komedie j

19. dubna 2010 v 21:36
iAnonymniA 1.1
v dějáku se prostě něco děje a v lit. vůbec..
19. dubna 2010 v 21:34
Firefox
a nrikej taky, zbrozova jvyslovene budici! ja byk spis usnul na cestine nez na dejaku. dejepis tam sucis dejiny celeo sveta, ae dyz ti brozova vyklada z jake spolecenske vrstvy byl riman, kery napsal "basnicku", tak njen, zten vyznam jdaleko mensi nez vyznam treba nake valky, ae taky tmene vyuzijes. dejepis ti pomuze pokopit mnohe z soucasnyk mezinarodnik problemu, literatura a celkove umeni jjen pro srandu, dyz snaky clovek nudil, tak neco udelal a i dyz tjtreba hezke, tam ja skuli tomu nci ucit, zbyl tento typek z jezdecke rodiny

19. dubna 2010 v 21:32
iAnonymniA 1.1
ahoj potihcpde
19. dubna 2010 v 21:32
oslík
jenže komedie o hrnci je prostě..dá se o tom přemejšlet

a neni mi z toho blbě. Já mám teda literaturu docela ráda. (i když nevim co budu říkat až mě 1.6. vyzkouší

) a děják mi dřív přišel v pohodě, ale teď je hroznej, protože se to neumim učit a nesoustředtim se na to.
19. dubna 2010 v 21:31
potihcpd
nznam jedinyho cloveka v okoli, kery by rekl zlitaratura jk necemu!!! radsi cely den dejak nebo zemak nez jednu literaturu...nemuzete cloveka nutit cist spam! clovek cte to co ho bavi!
mkm ahoj
19. dubna 2010 v 21:29
iAnonymniA 1.1
njn..ale stále je to zábavnější než čjl...

19. dubna 2010 v 21:29
Firefox
nn, dejak jstrasne zajimavy, akorat bsdal podat lepe, nez ho podava benes a krom tho studenty odrazuje svym nkutnym znamkovanim... a nora jnora, n, ae sry, svetove hospodarstvi a statni dluh te bude potkavat dost casto, aspon v novinak, i dyz nbudes zrovna ekonmka, ae komedie o hrnci ti bude k nicemu
19. dubna 2010 v 21:28
oslík
děják je hroznej

a beneš je uspávací
19. dubna 2010 v 21:27
iAnonymniA 1.1
zase souhlasím s FF...dějiny sou zajímavější...
19. dubna 2010 v 21:25
iAnonymniA 1.1