22. prosince 2016 v 18:24
Nataltse i9, ta 'ra iot 10, tase titak akorat
a 'lavne ivain, ste 'rat i s tetmi, pats i teti proste nake asotsiatse maii. a steine iako u ostatnik liti, i u teti musis svasovat, iak asi premisli, tase tstim slovem mo'lo mislet v tastvi slovek asi tak pokopi. iakose tam nvimislis nakou slositou stratekii, kerou pteti nmo'li pokopit, ae ta 'ra te nuti prat o'let na spusop misleni ostatnik. proto mislim, si'ratelna pro teti us ot veku, ti sou skopny pokopit ieii printsip.
troku smi tpotopa na tiksit (keri me teta pavil o tost mene nes toto), tam taki pratsuiies s asotsiatsemi, ae oprasku a potle iinik pravitel. a tiksit ii pavil. iiste, itoto troku tessi, ae taki ius starsi
i, n, potihpcd ma pravtu, tpute asi temi vetseri, pats lite v patek priieli tost poste a c nteli us otiisteli, tase takovi spoletsni vetser pil ien 1, te proste pilo vain snetsi sa'rat. tipi spoletsne vetseri pili 4, tak tiiste npute tak, ssekny pute vkuse netso 'rat.
tak ia nvm, tsem asi sapomnel sase ia
ii
... no. upe ne. resp. ia pik vetsi tskoli tel ots stia'at i pes o'letu na katu, ae proste mi tnte (at us itmnou v tou skolou), tase tis tt'o pripute kata, tak stnspravi. proste ti vetsi nsti'am tseli semestr