Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
15. ledna 2017 v 20:02
potihcpd
ahoj
tasi j
tnzpokybnuji cegi, ae otazka nbyla polozena tk, zsi ty dve akce konkuruji
15. ledna 2017 v 11:11
čegi
Nemohu uverit že to napisu ale souhlasim v tomto s ff.. nejaka podpora oktavanu nebo ucta k ag mi je uplne jedno, na druhou stranu videt některé lidi které vidim jen jednou za rok pro me je docela důležité.. otazka by byla, kdyby byl tridni sraz a maturitak a tridni sraz v jednu chvíli co bych si vybral.. ale to asi neni mozne jelikoz by se asi konal na maturitaku..
14. ledna 2017 v 23:37
Firefox
ae miu ppilo take ttsl rostomile tsitoslovtse, n?. mosna ete vits nes iu.
ntopre, itpravta, tstsa stvirovna, tak steine snasive
iiste maii tritni sourosentsi vsta' k nasi kulture.
toprou nots
![](/img/smajls/7.gif)
13. ledna 2017 v 18:49
potihcpd
nvikend nkatu, uzijte spripadne bobvani, pa
![](/img/smajls/7.gif)
13. ledna 2017 v 09:51
potihcpd
dobre rano
12. ledna 2017 v 22:52
potihcpd
dobrou
![](/img/smajls/7.gif)
12. ledna 2017 v 16:47
potihcpd
cus
jen ju
tk v teto veci snshodneme tedy (jsice jednou za rok, ae vztah mas vetsi kspoluzakum nez jinym ag osobam, tedy stcelkem vyrovnava rekl byk)
tk prezdivky jsou dle me multilingualni a pokud v nik zmenis pouhy hacek, mohou zastupovat jinou osobu. jmena jsou v tomto jedinecnejsi, napr. co se tyce prekylovani zj, ae uznavam, zjtjen lehky rozdil a nsem proti nprepisovani jmen nobcanu republiky pouze pokud by dana jmena byla zazita v tom jazyku v jine forme ci v tridnim kalendari, tk v tomto prip. by stdalo pouzivat - tedy gghhddoo iana jdle me v tomto kontextu v poradku tvar (navic gghhddoo jpokrevne pribuzna s ianou, ma tedy urcity mozny relativni vztah k nasi kulture)
12. ledna 2017 v 09:14
Firefox
miu?
ni
ii, tritni setkani ivelmi tulseita. iiste pik s'letal tsas velmi snasive, ae nvm esi steine, pretse ien: maturitni ples i1 sa rok, tritni srasi sou nekolik ks.
![](/img/smajls/83.gif)
potpora oktavanu imimoratne tulesita!
klitne n. akorat to'le pravitlo iasvetene ien na nake sviklosti asi? inake rosumne visvetleni prots srovna takto?
12. ledna 2017 v 00:34
potihcpd
ahoj
mju, tuz jcelkem davno
myslim, zcegimu stacilo diky memu hintu zjistit kdo jgghhddoo
tritni setkani jae prilezitosti ktridnim usetkani a tjdulezite n? ja nijak nhanobim ples, ae jen sptam - prisel bys stejne snazive i nsraz dyby nbyl ples?
ok, na tech prezdivkak byk sdohod
brouc
![](/img/smajls/7.gif)
11. ledna 2017 v 22:18
čegi
takze asi teda prezdivky ne - jmena jo..
jako mne je uplne jedno nejake podopreni oktavanu (dokonce jsem ani jednou neplatil vstupne..) taky kontakt se skolou mi je ukradeny jen nejake ty lidi rad uvidim... + tam budu mit etos 2 sestry
brouc
11. ledna 2017 v 10:49
Firefox
i a k sraskum: iak rika cegi, na skolni aktsi spotkaii i lite mimo tritu. navits priiit na maturitak ii 'eske vutsi tem oktavanum, ie potporit. tale skolni plesi nsou tak tsaste iako tritni aktse. krom t'o skolni aktse ii prilesitosti k tritnimu setkani, naopak tnvunkuie. a take rat sustavam v kontaktu i s skolou, i tis v mesi mire nes s tritou.
11. ledna 2017 v 10:46
Firefox
n, ia prestivki opvikle npreklatam, imena nvm. kastopatne prsaka sem tet prelosil, pats mi tprislo vtipne
tak gghhddoo iana asi npila na tritnim silvestru, n?
![](/img/smajls/4.gif)
11. ledna 2017 v 01:13
trensle
10. ledna 2017 v 19:28
potihcpd
dobrou
![](/img/smajls/7.gif)
10. ledna 2017 v 19:21
potihcpd
cus
to se da asi najit snadno v diskuzi
ze jo... a co na to firefox?
10. ledna 2017 v 16:22
čegi
Upřednostňuji to kvuli tve krvi..
Jo jasne.. uz vim o koho jde.. kdy tak naposledy tady komentovala?
Jo mas pravdu.. tak asi jenom jmena a prezdivjy ne..
9. ledna 2017 v 20:47
potihcpd
dyt ja nic nrikam, jen tak konstatuji a ptam s a toto jdobry duvod proc jej uprednostnit
jestli ti tpomuze, byla ted nsilvestra, pokud sis ji vsiml
tby bylo asi spis sil'avi, ae myslim, zurcite o prezdivkak jsme stunekdy bavili a vsimnes-li si, autory clanku nkavam i v tercianske casti vzdy v puv. zneni...
b
![](/img/smajls/7.gif)
9. ledna 2017 v 20:36
čegi
jako ja prijdu rad kamkoliv a snad si kvuli tomu i skoro pokazdy udelam cas.. akorat o zkouskovem je asi nejvetsi sance, ze s temi vecmi nepujde hnout.. maturitak ma pro me prednost, jelikoz tam mam sanci videt lidi i mimo tridu, ktere jinak jen tak nevidim..
hele kdo to je gghhddoo iana? nejak jsem to nerozlustil..
jmena se vzdycky prekladala.. treba si pamatuju na prokop s´lavi
9. ledna 2017 v 15:02
potihcpd
ahoj
eau byl, emilka taky, aquamarka ne
a jsme zas u toho casu...
![](/img/smajls/6.gif)
ae uz jsem psal nize ff, zpak nsrazky moc casu nzbyva, kdyz sclovek k cemukoliv vzkouskovem postavi odmitave, resp. proc ma maturitak prednost pred jinym potencionalnim ofiko tr. srazem?
mohou sprekylovat dtercianstinstiny jmena a prezdivky? nbyla tu o tom nekdy nejaka diskuze?
9. ledna 2017 v 14:44
Firefox
prvni tve uz otmaturovali, dalsi 2 strevil. navots ete emilki teresa a gghhddoo iana
tus snpamatuiu, iake tuvoti rikal prsak