18. ledna 2010 v 21:30
oslík
josef Veselovský 18 leden v 20:34
Heůe jako proč ne, není problém, jako promin... Hele nechci, aby jsme byli njak na nože. hele ja mel na frb už nekolik problému i spolicii pak ti to treba nekdy povim, a hele jako když začne něco psat jako a kdo fotil ty ostatní, jako promin ale učitel maji taky fb že ano.. :-( jako nechtel jsem mýt dalsí problém, nezlob se že to smažu ale tyhle veci už nepište, jako ok tak možná 1 nebo kolik fotek je vašich co jsem použil, ale ja si fakt nepamatuju co ste fotily vy a co já je to na jednom fotáku a na jedný karte a neni to podepsaný, pardon, ale už se stalo a kupodivu chci prolest do dalsiho pololeti..
já 18 leden v 20:38
Jo, já to chápu..víš nám je jedno jestli si je na to vezmeš mi bychom je hlavně chtěli vidět. Klidně to smaž, já jsem ráda že jsi odepsal. Tak fajn. Jak se teda dohodnem?
Josef Veselovský 18 leden v 20:42
hele mě je to fuk co ve středu v kolik končiš?
já 18 leden v 20:42
to končíme ve 2 a pak jsme ještě chvíli na obědě maximálně 10 minut..
Josef Veselovský 18 leden v 20:44
ja končim 13:20 hele jeste jednou jak se tam dostanu?
já 18 leden v 20:45
no já nevim kde máš ty školu, ale z dejvický normálně metrem na náměstí míru a vystoupíš z metra, vyjdeš nahoru a tam někde už budem...
Josef Veselovský 18 leden v 20:47
jo ja už vim,.....
takže sředa .. ok tzak zatim.. jo jen dej mi na sebe jeste čislo me se rozbyl mobil a tak nemám na vás čísla..