7. prosince 2009 v 21:00
teďf jsem si vzpomněla na jednu vyjížďku asi před rokem to mohlo bejt? To jsem v podstatě ještě nic neuměla a měli jsme ještě naší minulou trenérku která byla děsně bezva. Teda všichni jí furt pomlouvaj a říkaj jakej je sebevrah ale já jí měla vždycky ráda.A byli jsme tam jen ona, já a Barča a já jsem měla mít poprvý v životě Numíra..a on žejo někdy zlobí,tak mi dávaly holky instrukce

to bylo nejlepší, prej:" až naklušeme,tak si pomalu zkracuj otěže aby si toho nevšimnul." a Bára:" a kdyby si toho náhodou všimnul, tak je hned zase prodluž."

a bylo to hustý protože to už byla úplná tma ale stejně nebyla úplná, protože byl úplněk jenže to nebyl normální úplněk, byl úplně obří a oranžovej. Fakt jsem to nikdy jindy neviděla. A pak jsme tam klusali a Numírek byl děsně hodnej a já jsem byla děsně šťastná že nezlobil. To byla moje nejhezčí vyjížďka

škoda že už Numírovi nevěřim. Ale možná stejně dobrá byla když jsme s Ivankou a Pavlínkou cválali na poli, to jsem měla Pamírka a nebo na janovce když jsme cválali s kobylkama a byli tam s námi hříbátka