Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
21. listopadu 2009 v 00:18
žehlička
sakra! smažte ty moje kydy! všechno smažte

21. listopadu 2009 v 00:17
žehlička
21. listopadu 2009 v 00:14
žehlička
NE NECHUĎ SAKRA
21. listopadu 2009 v 00:13
žehlička
hej to sem tu zvostala? ach jo, co budu dělat. mě se nechce spát ale asi bych už měla protože je docela pozdě a tady je docela nuda když tu nikdo není.. ale ještě sem se nevysprchovala. to teda budou zase bujný sny, už to vidim.. to je hrozný, furt se mi zdaj ňáký divný sny a vůbec je nechápu. a taky už si je nepamatuju. vždycky když du do školy tak je zapomenu.. ta škole je teda něco, kvůli ní zapomeu i tak důležitý sny. no teda to je ale hamba.. styď se školo povinná.. a taky furt před spanim posloucham na mp3 harryho pottera a kámen mudrců a harryho pottera a tajemnou komnatu a je to docela sranda až na to že to už znam úplně nazpaměť. a vždycky když to takle posloucham tak u toho usnu a pak se mi vybije baterka a ráno mam omotaný kolem krku sluchátka a tu baterku nestihnu nabít takže příští den nemůžu poslouchat, tak si aspoň dam špunty do uší a spim. ale stejně je to ňáký divný... jo a taky nosim rovnátka jenže mam stejně křivý zuby tak teda nevim na co to je ale stejně když ty rovnátka v noci nemam tak se cejtim divně takže je stejně nosim. doufam že se mi ty zuby někdy srovnaj.. a mam v psoteli plyšáky ale vůbec si jich nevšímam hodáčků. jenom tam tak ježej v koutě a nic nedělaj, to musej mít ještě větší nudu než já a to už je co říct. i když teď se náramně bavim.. a mam červený povlečená se sluníčkama, hvězdičkamaa měsíčkama a mam už to hrozně dlouho, už ani nepamatuju odkdy.. a pak mam prostěradlo, to je teda joke.. a pak už asi nic, protě mam nádherný spaní, až na to že spávam ve všední den tak 6 hodin a o víkendu tak 11. je to docela blbý ale co sem zvyklá tak se nepoělam. a už mě to nebaví asi teda pudu spát. ještě sem neřekla že spim na palandě to je docela zásadní věc.. no teda,.. asi už sem unavená nebo zato může ta alpa-odlakovač.. chihci ODESLAT
21. listopadu 2009 v 00:09
Firefox
n, tak eu deja voi merg taky...

noapte buna

21. listopadu 2009 v 00:05
Firefox
zhl, n, dyz sna tclovek koukne jako na nsmyslne dilo, tak jtuzasne az na spoustu gramatickyk kip. jen nkapu ttrestani a tho syna

21. listopadu 2009 v 00:03
žehlička
dobrou/
21. listopadu 2009 v 00:03
žehlička
je tam polojasno až skoro zataženo a taky občasně oblačno..ale jinak upa supa
21. listopadu 2009 v 00:02
fucking emýlije
du spát!

dobrou
21. listopadu 2009 v 00:01
fucking emýlije
jak vypadá stav beztíže? je tam hezky?
20. listopadu 2009 v 23:57
fucking emýlije
20. listopadu 2009 v 23:56
žehlička
20. listopadu 2009 v 23:53
fucking emýlije
ujde to velice to ujde

20. listopadu 2009 v 23:53
fucking emýlije
jooooo boreeeeec!!!!! potlesk tlesk tlesk tlesk!!!!!

to je opravdu geniální!!!!!
20. listopadu 2009 v 23:51
žehlička
takže:
Ano, je to tak dávno, kdeže jsem to přestala?
ach, ty roky uplynuly, co jsem se kdy trestala.
jako pomalý větr v poušti byla jsem,
a ve sluneční záři můj milý syn.
ach kde jsou ty časy, co zářila jsem.
vážně je to tak, jak možné to je..?
ale když na sebe upřu svůj zrak
ujde to, velice to ujde
teď už nezbývá mnoho času
a já chci zpět do těch časů
řknu tyto slova mým hlasem
kde jsou ty časy, co zářila jsem.

dobře, trochu sem se napila.. jenom pro insppiraci

20. listopadu 2009 v 23:50
Firefox
uz ste precetly ta recka dramata?
20. listopadu 2009 v 23:49
fucking emýlije
hahaha ožralá já? nevr, forévr and névr jůr stil in maj hárt.
20. listopadu 2009 v 23:47
Firefox

odlakovac... ble
tak ji napis... teda raci dspamdiskuze, esi ses napila

20. listopadu 2009 v 23:46
žehlička
no fuj to je jako bych vypila odlakovač
20. listopadu 2009 v 23:44
žehlička
co si o mě myslíš.. napsala sem hodnotnou báseň