Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
14. listopadu 2009 v 19:48
žehlička
no nebyla. právě naopak. ale nejsem nadšená.. já vim, zní to divně.. ale mam blbej pocit. teda spíš já sem blbá.
14. listopadu 2009 v 19:46
oslík
nejsi nadšená? Takže to byla nuda?
14. listopadu 2009 v 19:45
oslík
a další kec

děsně mě bolej nohy že přemejšlim jestli se mi brzo nerozpadnou

14. listopadu 2009 v 19:45
žehlička
no, jako líbil. ale stejně z toho nejsem nadšená.....

14. listopadu 2009 v 19:44
oslík
jo ale jeden pěknej kec bych ještě měla...Pamír na mě koukal naprosto na*raně, že se s Grinem bavim

tak jsem mu dala mlsinku a už na*raně nekoukal

14. listopadu 2009 v 19:42
oslík
to jo no, nechápu že ho to baví. Ale teď tu neni.
tak co žehli, jak se ti líbil společňák?
14. listopadu 2009 v 19:41
Firefox

divne, obvykle je anonyme poslouka

14. listopadu 2009 v 19:39
žehlička
hmm

14. listopadu 2009 v 19:34
oslík
neříkejte mi, že nikdo nechce poslouchat moje kecy o koních?!

14. listopadu 2009 v 19:19
oslík
a Lukášek má zraněný oko

on se vyválel a odřel si ho o hlínu nebo co..chudák
14. listopadu 2009 v 19:18
oslík
a když jsme se vraceli ještě odpoledne z venku tak Eliška vidí zelený auto a říká: sakra, tohle je Vojtíkovo auto. On tady je. To jsem si teda pomohla.

14. listopadu 2009 v 19:16
oslík
já vim je to extra zajímavé..ale teď to prostě budete muset přežít, ty moje kecy, to je událost nový koně..
jojo, byla tam

všichni tě pozdravujou. Byli jsme se vodit na velkejch. A Eliška možná neni tak příšerná...ale stala se nám zajímavá věc

potkali jsme Vojtíka když šel zamykat bránu. Ahoj Vojítku. Ahoj. Je někdo ve stáji? JO, je. A kdo? Eliška už tu neni. Aha..a bude tady zejtra? Zejtra ne, ale v pondělí jo. Tak to je super.

14. listopadu 2009 v 19:07
emžalud?

o anetka? byla tam?
14. listopadu 2009 v 19:04
Firefox
♪♫

tak sdyztak zeptej nede nverejne a bude ti treceno
osliku, zajimave

14. listopadu 2009 v 18:49
oslík
já jdu vrátim se do půl hodiny
14. listopadu 2009 v 18:49
oslík
A ten Fram je úplně blbej! Ostatní koně se těšej na seno, jemu ho tam dáme a on na to kouká a neví co s tim

a pak vidí jak jsou ostatní nedočkavý že kopou do dvířek (to je blbá vlasnost) a tak to začne dělat, pak dostane svůj oves, ani si toho nevšimne a kope dál

14. listopadu 2009 v 18:46
oslík
A tyjo Numír, to je ale de*ílek! Jsem ho vedla protože přišli hosti z výběhu a Fram šel za nim, vůbec nevim proč a on vždycky zastavil čuměl na něj nechtěl jít pak se snažil mě k němu táhnout aby ho mohl zkopat...fakt jsem měla co dělat abych ho udržela. A musí si furt dokazovat svoje postavení a vždycky udělá to že poštve Oriona na ně. Orion je jeho posluhovač

ale je to pro něj výhodný
14. listopadu 2009 v 18:44
oslík
já jsem mrtvá

ty dva nový jsou BEZVA! Ale ostatní se s nima nebaví a furt na ně útočí, chudinky. A ti dva se vždycky někam zašijou. Fram je velkej asi jako Pamča a Grin je asi o 15 cm v kohoutku vyšší. A Grin je úžasnej

znova se nám s Verčou potvrdilo že máme stejnej vkus na koně,to je ale smůla

a mám blbej pocit protože jsem se minimálně věnovala Pamírkovi. A ten byl taky pěkně vykulenej, jaktože si ho najednou nikdo nevšímá.
14. listopadu 2009 v 18:43
♪♫
ahoj
14. listopadu 2009 v 18:41
oslík
ahoj