14. listopadu 2009 v 12:30
ff: tak jjedno jak tomu jidlu rikas...v budes jeste obedvat? ja treba nsnidal, ptze sem vstaval pred qili, tak sem srovnou dal obed..tjcelkem norm...
em: nproste sme ssesli nspojovaci...qili ttrvalo (pry kuli nekterym osobam), ae podarilo s...pak sme sli dovnitr...ntam sme nejaky cas stali jen a strihali a bavili so blbostek, prip. prokazeli prostory. abykom vedeli, ckde j...skoncili sme usazeni u stolu...po case nas tomrzelo a sli sme znova nekam projit t...pak bylo zahajeni a zase sme byli u stolu...celkem dost dlouho...npak predtanceni a pak sme srozhodli jit ven...dosli sme (kluci) az nzastavku...tam sme srozmysleli a bylo tam dilema...nekteri kuli zime a nude kteli jit z5 a nekteri (hlavne dajrajt) kteli okamzite jit neco koupit npiti...bylo tu i par osob, kerm tbylo jedno...po 10 minutak sme svydali z5 dbudovy...tam sme potkali holky, brrn, kure, zhl...ty ans premluvily (jen ja, trensle, dajrajt - ten nmusel byt moc presvedcovan) a znovu sme svydali hledat "piti"...dosli sme az k hospode, dktere snkonec ktel jit jen dajrajt...prekecali sme ho, ptze v hospode, kde jnapsan vstup od 18-ti let mu nnalejou...vedele byl albert, zavreny...posledni misto byl kaufland...vydali sme se tedy my kluci dovnitr...dlouho sme vybirali, rozhodli sme spro vino...s pomoci jedne starsi osoby sme tprpasovali pres pokladnu (ode dneska muj oblibeny obkod, pokladni byly kapave

) a sli sme nhoru...tam byl capek a spol, zatim jeste vcelku nzhuleny...vina spodarilo otevrit, a rykle zmizely, jedno moc rykle, druhe, ktere bylo hnusny, pomaleji, ae prece...pak sme sli z5...byli zde mensi problemy, kere sem npokopil, tvam musi rict nedo jiny...npak uz tbylo jine...ledy sprolomily a doslo i ntakovy tanec..njestli stomu dalo rikat

potom jsme svydali znovu pro vino...nyni jiz i s v. f....koupili sme jedno, tbylo malo...pak druhy a tuz vetsine celkem stacilo...capek, kery sem o5 prisel byl uz absolutne jinde a proto sme jeho skupinu, kera delala nparkovisti kauflandu bordel radsi opustili...pak prisla zaverecna cast, kdy mnoho osob, nbudu menovat uz bylo mimo a strizlive sjim smaly...urcite sme vypadali na kraji stredu salu jako exoti, ae tbylo fuk...pak byl konec, par osob sodpojilo driv a ja sem pres holesovice a dejvickou dojel domu autem...bylo thezke...podrobnosti z jinyk skupinek nmam...tmusi rict nekdo jiny...
odjizdim, mejte stu, dvecera budu tu...