14. listopadu 2009 v 12:19
procs tam vlasne nbyla?
n, na zacatku byla cca nuda, sedeli sme u stolu. absolutne nmelo smysl skopuvat mistenky, stejne nam ten stul obsadili... a dyz sstoji tak jlip videt. pak sme sprokazeli, potom sli na qili (kluci krome klasta) ven. vyprava skoncila nuspekem, tak sme svratili. potkali sme holky (krome aquamarky a kozy) jak dou ven, tak sme srozdelili. dajrajt, transle a potihcpd sli s nima na zatah, ja s alfredem norou a anonymem sme zustali uvnitr.
mezitim tam meli ruzna vystoupeni, vsude byly vtipy s chuckem norrisem, na zacatku gyl obamuv projev
aquamarka byla nastvany, zji tam nekali samotnou... pote csvratili szase nic ndelo, obcas sme sneco koupili (ja njdriv kelimek coly, pak kelimek fanty a hamburger a pred odkodem kelimek spritu) v 1/4 na 11 sli na 2. zatah (uz s aquamarkou, prozmenu zapomneli na kure...) klast vypadal znudene, ae nakonec ho uspokojili ada s sestrou. ja byl povecinou s alfredem a anonymem. v sem sam pozoroval tancujici
pak sme ssli podivat na klastajici, klast vysel ven, ae vratil s. my 3 sme dsli az k kauflandu, de klastali (byli tam i terciani/nky) nbylo bvhodne popisovat vse cdelali..., ja sem svratil o 10 minut driv, pak uz prisli i oni. na konci uz byla sranda, byla asi lepsi hudba