no ale nebudu z toho smutná protože to nemá smysl 
že v pondělí nemůžu jít na koně protože musim jít na rovnátka protože ta doktorka tam neni jindy než v pondělí a máma mi nedovolí tam jít místo školy...

no jako tak mám na to odpovídat? Jestli chceš tak jo, ale jestli ne tak to k ničemu nebude a akorát ztratim čas
proč by tě měl někdo okrást? Když už jsme u těch dětí co dělaj rámus
když jsme jeli domu tak už se stmívalo a máma zakázala Máše číst si Harryho Pottera a ta pak ještě asi hodinu a půl dělala že brečí
to jsem fakt myslela že jí zaškrtim 

koním se zvedaj nohy aby se jim mohli vyčistit kopýtka, protože kdyby se to neudělalo tak by v něm mohli mít kámen a začli by kulhat...
ale zkoušela jsem mu zvedat nohu a on vůbec nechápal co po něm chci, takže je vidět že veterinář k nim asi moc nechodí
ale ponice dala nohu hned, asi dřív žila někde kde se o ní líp starali
Dobře..on mě dokonce poznal
po roce...ale nejdřív mě nepoznal a když mě poznal, tak to vypadalo jako by ho někdo zapojil do proudu
a začal mě děsně olizovat
a pěkně ztloustl ale ještě víc se bojí tý blbý ponice, ještě štěstí že je tak malá, protože on sežere jen to, co ona mu nechá a jakmile se on k ní přiblíží tak ona se jen zamračí a on zdrhá pryč..chudák..a včera jsme byli s Mášou furt jen u něj a na ponici jsme s*ali a ráno to vzal ke mně cvalem

to va..| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 895 101 |
| tento týden | 419 |
| dnes | 419 |