29. října 2009 v 20:08
firefoxi:
no tak ale to od tebe nebylo hezký
spíš se to tak divně zvrhne že na tom neni nic zajímavýho (myslim na diskuzi na facebooku)
vždyťs to viděl

kastrace hřebečka...no takhle oni když tohle zvládnou tak se pak maj dobře, protože můžou bejt normálně venku i s kobylama a ve stádě a setkávaj se často s mnohem hodnějšíma lidma, zatimco hřebci nemůžou ven s nikym, ani s valachama nebo jinejma hřebcema protože by se kopali a zabili by se. A taky jim nikdo nedůvěřuje, protože nikdy nevíš co udělaj. Valášci můžou bejt šťastný.
čeho že měl znak?
na co tohle říkáš?
jasně že to jde (si naskenovat ruku)
to jako myslíš že když má holka dlouhý vlasy tak jsou s ní lepší repiky?

to nechápu. Já to spíš myslela že je divný že odmalička si všichni myslej, že je správně aby měli holky dlouhý vlasy a kluci krátký.
no jo, jsem divná, já to vim
to je možný, ale řekla bych že semnou to maj rodiče snažší než s Mášou která furt bulí
koně potřebujou pomoc, ne prd
to nechápu, vždyť na tom až tak nezáleží, čí je to dítě..
minulej podzim to tu bylo bezva jakože jsem si myslela že je to bezva ale když se na to podívám znova tak je mi tu líp teď
ne, myslim že skenovánim ruky zrovna ne
neni to pravda
já se spíš sobě divim, že jsem se na to všechno otravování úplně nevy*rala a nešla jsem se bavit někam jinam
já vim

ale ještě nevim jak to udělám
co je na tom blbýho, že jsem nebyla nemocná od primy?!
tak to si nemyslim

myslim že máma by se spíš bála ňákýho pedofila než hada a navíc kdyby byl ten had nebezpečnej, tak asi nebudu nadšeně říkat že jsem ho hladila, ne?
to neni blbost, to je dobrá knížka..teda je dost děsivá ale dobrá jo..přečti si to
ale h*vno

to si zapamatuješ, kdy to děláš cíleně abys měl dítě a kdy ne..
nevim jestli jsem to napsala popořadě