30. října 2009 v 10:31
oslík
firefoxi včera: můžu to říct, protože jsem viděla nadrženýho hřebce a vim jistě že v tu chvíli o sobě vůbec nevěděl..něco jako když se kůň bojí...to jsem jednou vedla Amína nebo Famíra už nevim kdo to byl z výběhu, on se něčeho bál a začal se tam stavět na zadní a poskakovat a tak a v tu chvíli on vůbec o sobě neví a potřebuje vrátit do reality, protože když o sobě neví tak mu nedojde, že stavět se na zadní mu vůbec nepomůže, jen mu to přihorší a že mu pomůže, když půjde poslušně semnou a já ho odvedu do stáje, kde nic nebezpečnýho neni.
jasně že hřebci taky choděj ven, ale nemůžou mít svoje stádo (i když je to kvůli tomu že mu to nedovolíme, ale jak mu to chceš proboha dovolit? Kde chceš vzít peníze na uživení tolika hříbat?). A vozit holčičky..ježdění neni o ňákym vození...to neni že se na něm někdo vozí. Na hřebcích se taky jezdí, já jsem jednou jela na hřebcovi, ale ten byl extrémně hodnej. A když jedou hřebci na vyjížďku tak musej jezdit sami, zatimco valášci můžou jet všichni...můžou bejt spolu se svýma kamarádama, můžou spolu závodit..to se jim líbí.
29. října 2009 v 23:56
Firefox
hee, puci, ten dobrovolny ukol z latiny, tjz tho papiru, jak nam davala?
29. října 2009 v 22:07
potihcpd
bral sem tzsebe zvlast...kazdy z adminu si tmuze rict tohle, njeho vytvoru...myslim ty casti me prace a jako majitel sem tvzal celkove...tak somlouvam n...samozrejme dekuji vsem, kdo se podileli i navstevnikum, bez nik by tbylo take spatne...