jako dyby svezen moh jen tak s kazdym chatovat, tak tjtvezeni troku naprd, n... ae treba esi jvezen spisovatel ace psat, tak urcite muze mit pocitac

ne, ne a ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne. A když to porušim, tak nepůjdu v pátek ani v sobotu na počítač. Tak a je to. Třeba se to takhle odnaučim. Prostě ne, nesmim, nemůžu, nejde to.
já se na to vážně asi vy*eru
k*rva už
já se neučim kvůli tomu že spíš tady chci bejt a můžu bejt na počítači jen 1x denně, to znamená že jsem tady co nejdýl mě tu máma nechá a pak se neučim..kdybych třeba mohla tu bejt 15 minut pak se jít zas učit a pak zase chvilku, tak by to bylo o dost lepší
asi se zkusim dohodnout s mámou že budu mít určitou dobu kdy můžu bejt na počítači jako třeba hodina za den a můžu si to rozdělit jak chci..to by bylo vůbec nejlepší...musim najít ňáký řešení 
taková de*ilní po*raná bedýnka která mě ovládá a kvůli který nejsem schopná se učit 
a můžu mít v pololetí nejmaximálnějš 4 trojky takže si můžu dovolit mít 3 z dějáku, zemáku, chemie a to poslední jak to zrovna vyjde. Takže mám co dohánět
ale mě je to uplně u p*dele jaký budu mít známky ale nechci aby mi zrušili věci který dělám ráda 

a opít ho asi nebude moc jednoduchý..
..nebo by sis mohla vyměnit tátu s mijí maličkostí.....já už jdu fakt jíst...

| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 769 334 |
| tento týden | 1 300 |
| dnes | 349 |