Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
fuj, už to nemůžu číst. Vzdávám se, 6. kapitola. Dobrou noc
1. září 2009 v 20:31
oslík
no fuj to je fakt hnus. Ale účel to plní dobře
1. září 2009 v 20:17
oslík
čtvrtá kapitola je už moc nevim kdo takovou nechutnost napsal a nikdy nikoho takovýho nechci potkat
1. září 2009 v 19:57
oslík
darren-shan.ic.cz/text/ff-chut_lasky/ff-chut_lasky.html
to si přečti, aspoň první dvě kapitoly a vsaď se, že se budeš smát a bude ti lehce blbě od žaludku
1. září 2009 v 19:56
Anonymní Anonym
z čeho?
1. září 2009 v 19:55
oslík
já z toho nemůžu
1. září 2009 v 18:52
oslík
to je pravda, ale musim říct že mi na tom nijak nezáleží
1. září 2009 v 18:40
Anonymní Anonym
no je to změna a na tu se vždy blbě zvyká..
1. září 2009 v 18:38
oslík
náhodou je to hezký...nejhorší bylo to zelený, to jsem se pak někam podívala a furt jsem viděla zelenej obdélník fakt už mě to nebavilo
1. září 2009 v 18:37
Anonymní Anonym
hmmmm vzhled stránky je dobrý zvláště pro noc kdy tak nekontrastuje s okolím monitoru což je praktické, ale né hezké...
1. září 2009 v 18:35
oslík
aha já myslela že máš na mysli tuhle stránku ale jinak...i hřbitov je někdy hezkej, takovej náhrobek, to musí dát hodně práce...a ty mrtvoly nejsou vidět tak na tom nezáleží, ne? Jupí a jsou zase normálně smajlíci!
1. září 2009 v 18:32
Anonymní Anonym
no není to moc hezké místo.....hromada mrtvol...skoro jako ve válce ale na hřbitově ty mrtvoly hnijí