26. srpna 2009 v 11:59
bonan matenon
vcera sme hrali s bratrem 5 her: 3 sem vyhral, tak dcl normalne, 4. sme spolu prohrali proti 2 hardestum...
ae ta 5. byla strasne tesna, tyjo, uz cca rok sem nhral s bratrem takle tesnou hru!
bylo tna mongolii - ja viking, on aztek. zacinal sem normalne, blbe sem spostavil budovy, jako hradby, taze sem tmusel sekno obkazet

. delal sem shodne pesaku jakozto viking i xbowmanu, pac aztek jtake pekotni civka. dsel sem az k jeo hradbe z domku, postavil tam hrad, proboural ji a uz posilal ramy na jeo tc. tza qilku padlo, ja tam zacal stavet hrad, ae pak uz me vytlacil. naprik obrovskemu mnozstvi surovin sem mel dcl malou armadu, kerou mi bratr za qili znicil eaglama. postupne sem z armady vyradil pekotu a nahradil ji knightama. braka zase k eaglum pridal pikemany a s touto kombinaci mi znicil moji armadu. pak nekolika petardy i ten hrad. mezitim mi poslal armadku dmeo mesta, kera mi tho dost znicila, ae nakonec na ni zapomnel a ja ji postrilel town centrem.
mel sem obrovske mnozstvi dreva. rykle sem postavil market, vymenil za kameni a postavil hrad za moji "hradbou". bratr furt posilal male armadky, posekal skoro sekny drevorubce. dreva sem mel porad dost, vymenil za dalsi kameni a potom postavil tc u hradu na tezbu dreva. zdeletnul sem skus hradby a zacal stavet dalsi hrad, na miste tho 1. pak uz sem mu drazil vesnici, znicil zakladnu o meo mesta, odkud predtim posilal ty male armadky. upnul sem dipmu a trebama mu znicil zbytek.
n, ja sem vazne pomyslel na kapitulaci... v dobe dy sem byl bez hradu, bez armady, bez drevorubcu, vesnici mi prokazely bratrovi armady a vesnicane, keri sskovavali v tcs npracovali... ndkazal sem sprectavit, jak tmuzu obratit
cim dele hraju na igz, tim sem horsi... natolik, zuz mam problemi i s bratrem. esi budeme ete dneska zase hrat, tak tvazne nvm, jak dpadnu