počkej až tohle řeknu bráchovi, ten padne smíchy
chápu že u rybičky je to někdy se jménem obtížný, protože se špatně rozeznávaj, ale nedovedu si představit třeba koně bez jména..jo to mi připomíná, víš jak se dřív jmenoval jeden kůň od nás co se teď jmenuje Gremlin? Prej Vendelín
oni ho měli jen jako domácího mazlíčka a teď je to fakt dobrej kůň, rychlej a poslušnej a to jméno mu prostě nemohli nechat.
pripominaj mi toma a jerryho
no tak jim tam něco dejte ne? Ale to je podle mě docela normální, třeba že to přežil jeden druh protože ti jiný tam neměli podmínky, zatimco u nás umíraj všichni pátý přes devátý jedno co jsou za druh, tak to je blbý. Jeden můj kamarád (Pavel) měl 2 rybky který byly hrozný chudáci, protože měly malinký akvárko ve tvaru koule a žádnej vzduch, žádnej filtr, nic, prostě jen písek a rostliny...ale přežily to asi..2 roky? Nemůžu tomu uvěřit.
né ona má hodně velký, tak velký zas nepotřebujou ale já sem chtěla aby měla Sára dost prostoru, takže přes půl pokoje no
rybičky..kolik jich máte? My jsme jich měli asi 15 a teď máme 1
a vůbec nevíme čim to je, děda říkal něco že nemá bejt vzduchování pod písek že se z toho něco uvolňuje ale táta si myslí že je to blbost(no jasný, jak jinak, táta ví přece všechno a ani to nechce zkusit, že by nám ty rybičky třeba umírali pomalejc..)a je to děsný
brácha je z toho na nervy a už nechce mít rybičky tak jen čeká až ta jedna umře..já bych si pak chtěla koupit nový a vzít si to na starost a schválně..ale nevim no....naštěstí moje rybičky co umřela byla jedině Šupinka a ty ostatní sem teda moc neznala..

| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 945 |
| tento týden | 1 440 |
| dnes | 139 |