Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
12. srpna 2009 v 00:49
Firefox
tak ja du, brouc
11. srpna 2009 v 23:07
Firefox
tak dyby ti slo o zivot, tak bys maso jedla. ae nvm, esi byk sodvazil jist cloveka. jako nzbsmi thnusilo (i dyz camozrejme taky, ae nnatolik, aby mi tbnzemoznillo jeo konzumaci), mne thlavne pride ncivilizovane a nmoralni.
cte snedli 14 svyk rybicek?
tjdobry pristup... jako jmeno z srandy ok, psum sdavaj taky... ae zvirata sou spis neco nez nedo!
j, aqarka v tvaru koule sou sranda...

pripominaj mi toma a jerryho
j, dobrou
11. srpna 2009 v 22:45
oslík
vždycky když je ňáký zvíře tak si říkám jo, jasně, to potřebuje jen to a to a to a pak zjistim, že je to s nim těžší než s koněm...
11. srpna 2009 v 22:43
Anonymní Anonym
dobrou

11. srpna 2009 v 22:42
oslík
no tak to by se jména ani nevyplatila, když máte 30 ryb a ten samej druh

no tak jim tam něco dejte ne? Ale to je podle mě docela normální, třeba že to přežil jeden druh protože ti jiný tam neměli podmínky, zatimco u nás umíraj všichni pátý přes devátý jedno co jsou za druh, tak to je blbý. Jeden můj kamarád (Pavel) měl 2 rybky který byly hrozný chudáci, protože měly malinký akvárko ve tvaru koule a žádnej vzduch, žádnej filtr, nic, prostě jen písek a rostliny...ale přežily to asi..2 roky? Nemůžu tomu uvěřit.
Tak dobrou.
11. srpna 2009 v 22:36
Anonymní Anonym
no naše taky nemaj jména.....a je jich tam celkem dost typuju 20-30? a žádné vzduchování nemáme, problém je v tom, že se tam uchytil jen jeden druh a ostatní vymřeli.....
11. srpna 2009 v 22:33
oslík
teda jako by nebyli někdo...promiň už sem děsně mimo
11. srpna 2009 v 22:32
oslík
a navíc brácha to bral spíš jako prostě rybičky, chovám doma rybičky a přitom nic nechoval, jen mu umíraj a ani jim nedá jména a stejně se k nim nechová jako by to byli někdo, ale něco.
11. srpna 2009 v 22:31
oslík
jak to? Moje želva má jen 23 cm a terárko má jen 120 cm

né ona má hodně velký, tak velký zas nepotřebujou ale já sem chtěla aby měla Sára dost prostoru, takže přes půl pokoje no

rybičky..kolik jich máte? My jsme jich měli asi 15 a teď máme 1

a vůbec nevíme čim to je, děda říkal něco že nemá bejt vzduchování pod písek že se z toho něco uvolňuje ale táta si myslí že je to blbost(no jasný, jak jinak, táta ví přece všechno a ani to nechce zkusit, že by nám ty rybičky třeba umírali pomalejc..)a je to děsný

brácha je z toho na nervy a už nechce mít rybičky tak jen čeká až ta jedna umře..já bych si pak chtěla koupit nový a vzít si to na starost a schválně..ale nevim no....naštěstí moje rybičky co umřela byla jedině Šupinka a ty ostatní sem teda moc neznala..
11. srpna 2009 v 22:23
Anonymní Anonym
bohužel, želva se nám sem nevejde....a už máme rybičky
11. srpna 2009 v 22:22
oslík
škoda, já bych docela ježka chtěla, ale je jim líp venku, takže nic. Já už vim co by se ti líbilo! Kup si želvu, ta by se ti fakt líbila!!

11. srpna 2009 v 22:19
Anonymní Anonym
ehm...myslím že jaksi nemáme potřebu aby nám po podlaze chodili ježci
11. srpna 2009 v 22:16
oslík
ahoj
no tak si ňáký kupte..
no jasný, ale když kdysi snědl třeba kus vlastní ruky tak těžko pak bude chtít ještě jíst něčí ruku
já asi taky ne...já už nemůžu ani cejtit cokoliv jako je maso, i kdyby bylo lidský tak bych se prostě poblila..
11. srpna 2009 v 22:12
Anonymní Anonym
ahoj
11. srpna 2009 v 22:11
Firefox
ave. ntak oni bsnedli jeo ruku n vlasni
ae ja osobne byk take ntel jist lickou ruku

11. srpna 2009 v 22:05
Anonymní Anonym
no doma zatím ježky naštěstí nemáme
11. srpna 2009 v 22:03
oslík
nevim, třeba nedoopravdy? Třeba jsi zrovna šlápl na ježka a nevěděl jsi co říkáš, nebo něco podobnýho..
11. srpna 2009 v 22:01
Anonymní Anonym
nevím jak jinak bych to měl myslet....
11. srpna 2009 v 21:58
oslík
dík, pokud jsi to myslel doopravdy
11. srpna 2009 v 21:56
Anonymní Anonym
nemožný?.....ne.....nepravěpodobný je to správné slovo...