to je skvělý
když si představim pepu na těláku tak se mi zvedá žaludek

(a to platí klidně i pro všechny) 
fuj fuj fuj fuj to si fakt myslí že jí budem dělat poskoka?? Grrrrr!!
já jdu spát, nechci tam zejtra chcípnout prej bude vedro :-/ ale máme vyvezenej valník tak to kydání pujde samo 

tak pozdravuj ty hnusný irky...
.
jen škoda že Pamča byl už dnes, když jsem ten foťák neměla, ale myslim ,že ještě budu mít příležitost. A taky je nejlepší bejt ve výběhu s huculama a dávat jim hrušky
zatim dobrou, možná tu budu zejtra ale asi ne, protože budu tak moc unavená že se mi sem nebude chtít...
já tu sem, dneska nám spravili net
ale stejně tu moc nebudu, protože nemám čas a tahle služba je prostě bezva protože je tam Em a BrRn a prostě je to super a úžasný a fakt mě to baví že ten počítač ani nepotřebuju
ale dneska sem tady protože musim doplnit můj seznam na jakejch sem jela koních. A dneska to bylo nejlepší, protože jsme sprchovali koně a Pamírek se vyválel v písku a to je uplně nejlepší se dívat, jak je hrozn졚ťastnej a jak se drbe a převaluje se a hrozně se mu to líbí a pak se ještě nažrali trávy takže naprostá spokojenost
jen škoda že jsme necválali ale to nevadí a DĚSNĚ se těšim na zejtra protože se budou kovat koně a mě to děsně baví se o ně potom postarat (třeba jim držet nohu na stoličce, pak jim namazat kopýtka dát jim něco dobrýho za odměnu a odvíst je) protože 8.6. (žehli!!!) jsem se takhle postarala o Pamču a děsně mě to bavilo
no jo jenže já nejsem zvyklá, to vy zase jo a víte jak to dopadá když nejdu spát před 11...| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 938 |
| tento týden | 1 433 |
| dnes | 132 |