1. července 2009 v 20:31
dobře dobře, tak já vám zatim něco napíšu.Dneska sem měla Pamírka a hrozně sem se na to těšila a na*ralo mě že to bylo uplně po*raný!!! Takhle, on byl hodnej, jen sem si na něj děsně odvykla a nemohla sem ho trochu rozhejbat protože je to největší lenoch světa

fakt úžasný...ale nadruhou stranu byl dokonale pohodlnej oproti Nerovi a zdaleka líp se na něm sedělo a vůbec jelo. Jen sem zjistila, že je uplně tupej, vůbec nereaguje. Ale za to on nemůže, za to může Dáša a její skupina postiženců

. Pak jsme cválali a před náma byla Verča s Nerem a měla cválat prakticky po prvý v životě...úžasný, vzhledem k tomu že to byl zrovna Nerouš

tam s ní kravil a nejezdil v zástupu a Pamír si to vyložil tak, že musí dohnat Numíra, jenže to je chyba, protože Neroušek už se tam pak nenacpe a ten Pamča prostě nebyl k zastavení, já tam můžu dělat skoro cokoliv ale stejně ho nezastavim

pak sem furt musela dávat bacha abych jí tam nechala mezeru a furt Pamíra brzdit (to mi vadilo asi nejvíc, když už se rozeběhnul jednou za půl století tak, že běžel RYCHLEJC než Nero, to je něco úžasnýho a já sem ho nemohla nechat, ať se proběhne) no prostě hrozný. Ale stejně je Pamírek nejúžasnější

ale zejtra chci jezdit Nera...pak jsem ještě vzala Pamču do myčáku tak sem ho umyla...i šamponem. A byl hrozně hodnej

přestože vodu vůbec nemá rád..je prostě úžasnej