nejhorší je, že sem děsně unavená, jenže neusnu a ráno se vzbudim a celou cestu na koně sem děsně unavená a pak až teprv začnu fungovat
já to nepřežiju...ale na koních se bude malovat stáj, tak možná někdy zajdu pomoct...i když ne, akorát bych se jim tam pletla, jak se znám...no tak pujdu do knihovny, vyrábět dárek pro kozu a já nevim co ještě, každopádně skoro nic a budu se nudit a budu z toho otrávená....kdyby aspoň bylo hezky, tak bych mohla vzít Sáru ven...
znáte ufonek, že jo? To je taková virtuální stáj a já nevim proč, asi z nudy, jsem přihlásila svojeho koníka do výstavy...pak sem tam dlouho nebyla, protože je tam novej složitej systém a mě to už nebaví nad tim přemejšlet a teď vidim že ten koník to vyhrál
a to jich tam bylo asi přes 100...1. místo

já sem vedla z výběhu Etíka a Bára za mnou vedla Nera s Pamčou...no a Etík stál asi pět metrů před nim a Pamírka nenapadlo nic jinýho než se všemožně snažit do něj kopnout..jako chudák Etík, i když ho skoro nesnášim....ale on to Pamča dělá na všechny kromě Nera (to je jeho dobrej kámoš), Oriona a Numíra (na toho si nedovolí..). Ale někdy se mi zdá, že čim víc je hnusnej na ty ostatní koně, tim je hodnější na nás...i když u Báry mu to taky neprošlo, že kopnul jejího oblíbenýho koně...a pak jsme ty koně ještě sprchovali na jízdárně a byli s nima venku dokud neuschli a to bylo bezva
Pamírek byl zlatej, fakt že jo
jen škoda, že je tak příšernej na ježdění...mě nikdy nepřišel, on je úžasně pohodlnej, ale je línej až to neni možný...pak se probudí a neni k zadržení ve cvalu... je strašně, strašně moc okopanej, takže na pobídky nereaguje a zastavit se v podstatě nedá, protože ani na hubu neni citlivej a na sed už vůbec ne. Jenže je to nehodnější kůň, protože nikomu nic neudělá, pokud se chtěj hosti jen projet...jenže když po něm chceš něco víc
teď sem měla na mysli třeba řídit se podle svýho jezdce...to ne...on prostě dělá to, co ten kůň před nim, což je dost nepraktický a strašně mi to leze na nervy. Přesně bych věděla, co bych s nim dělala, kdyby to byl můj kůň a spravila bych si ho, jenže když na něm jezděj ty největší blbové co do něj kopou a ty postižený lidi, tak je to beznadějný a navždy z něj bude hloupej nesamostatnej školní kůň

teda mohla bych to zkusit, ale dneska sem se moc bála, protože on ve cvalu strašně rád předbíhá....a dneska nás zrovna trénovala Kamila, ta by mi to neodpustila...pak jsme s nima šli ven a to bylo děsný, sme šli přes pole a tam je vysoká tráva že jo a oni samozřejmě chtěli žrát a to prostě pod sedlem nesměj..to by pak mohli dělat všechno rovnou...ale Numíra si nemůžu vzít na kratší otěž, aby žrát nemohl, protože by se na*ral (on je strašně citlivej na hubu a jakmile cejtí udidlo tak začne šílet) tak mi nezbejvalo nic než ho maliličko fláknout, protože to na něj funguje (třeba na Oriona ne, tomu to za to fláknutí stojí ta tráva
) ale on se akorát naštval a pak vždycky: hlavu dolu (aby si moh utrhnout trávu) a zároveň naklusal...a před náma byl zrovna pomalej kůň, tak sem to nemohla dovolit..nakonec sem ho nechala žrát, jen se bojim, co mu udělá někdo přísnější, když uvídí, že si navykl žrát na procházce... 
ve výběhu u koní, akorát to bylo trochu nekonečný, ještě to budem dodělávat zejtra
ale ono to fakt nejde vzít všechno...
to já mám otevřeno nepřetržitě a nikdy se mi to nestalo, jediný co se stává je, že ta zeď plesniví

jako je to brzo, ale vzhledem k tomu, že ještě 4 dny budu muset vstávat v 6...

ale nevim kdy to pošlu...zejtra asi...pokud mi nebude zrovna ujíždět autobus...

| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 881 |
| tento týden | 1 376 |
| dnes | 75 |