2. července 2009 v 20:27
a zjistila sem, že Pamír je fakt idiot

já sem vedla z výběhu Etíka a Bára za mnou vedla Nera s Pamčou...no a Etík stál asi pět metrů před nim a Pamírka nenapadlo nic jinýho než se všemožně snažit do něj kopnout..jako chudák Etík, i když ho skoro nesnášim....ale on to Pamča dělá na všechny kromě Nera (to je jeho dobrej kámoš), Oriona a Numíra (na toho si nedovolí..). Ale někdy se mi zdá, že čim víc je hnusnej na ty ostatní koně, tim je hodnější na nás...i když u Báry mu to taky neprošlo, že kopnul jejího oblíbenýho koně...a pak jsme ty koně ještě sprchovali na jízdárně a byli s nima venku dokud neuschli a to bylo bezva

Pamírek byl zlatej, fakt že jo

jen škoda, že je tak příšernej na ježdění...mě nikdy nepřišel, on je úžasně pohodlnej, ale je línej až to neni možný...pak se probudí a neni k zadržení ve cvalu... je strašně, strašně moc okopanej, takže na pobídky nereaguje a zastavit se v podstatě nedá, protože ani na hubu neni citlivej a na sed už vůbec ne. Jenže je to nehodnější kůň, protože nikomu nic neudělá, pokud se chtěj hosti jen projet...jenže když po něm chceš něco víc

teď sem měla na mysli třeba řídit se podle svýho jezdce...to ne...on prostě dělá to, co ten kůň před nim, což je dost nepraktický a strašně mi to leze na nervy. Přesně bych věděla, co bych s nim dělala, kdyby to byl můj kůň a spravila bych si ho, jenže když na něm jezděj ty největší blbové co do něj kopou a ty postižený lidi, tak je to beznadějný a navždy z něj bude hloupej nesamostatnej školní kůň