21. června 2009 v 22:55
du, o vikendu tu nbudu. odjizdim za par hodin, vracim sv ndeli vecer. aespon tu budu v pondeli, dy sem mel byt taky pryc. taze smejte, brouc.
mi iras, je la finsemajno mi ne estos tie cxi. mi foriras post la paro da horoj, mi revenos dimancxe. almenau' mi estos tie cxi lunde, kiam mi ankau' devis esti for. do gxis revido, bonan nokton.
tohle sem vam tel rict v patek, ae vypad mi net
ave
osle, jstrasny cist ty tvoje historky od koni, ae ted nic nrikam, pac sem sem ndavno napsal obsahly spam o agi
pcl, cjtak vtipneo na vyzve k opusteni skrinky? mel sem zajem tu skrinku odemknout a tva pozice u ni mym zajmum prekazela. po zdvorile zadosti sem musel sahnout k tvrdsimu prostredku - ustni vyzve, jako nahrazce psany noty. po nuposleknuti vyzvy bnasledovalo ultimatut a pote fyzicky zatah. sem rad, zbyl konflikt zazehnan jeste v diplomaticke fazi, pred vzplanutim boju
jaky bbylo theslo?
tyjo, tvypada, jako bys mela pamira radsi nez ibiska...
cti evropskou politiku. ted tctu po3. a jtuplne sqely!! zrovna sspojila francie s britanii v roce 1717 a spolu s nizozemskem ssnazi usmirit bourbonske spanelsko s rakousktmi habsburky, keri teji bojovat o italii. jenze spanele suz vylodili a obsadili sardinii a ted jcrasne napinave, pac uz sem cice 2x precet, ae taky 2x zapomnel jak tdpadlo
hee, tak suc neco sama v vyrabeh hru. v sdi zabehat. aespon tyto 3 veci budou vedle jasne dominance age tvorit napln meo prazninoveo volneo casu.
nkapu, btw nspamujte