blbej facebook
ale určitě máě, já sem tady něco cítila

ach jo..když se dostanu do takovýhle fáze nudění kdy to hraničí s tim že sem smutná tak už mě nebaví dělat ani to co mě normálně baví
rovnou to dneska můžu zabalit..a zejtra..zase se budu tak hnusně nudit...proč už nemůže bejt pondělí??
asi vážně pujdu spát, nevadí že neusnu...budu čumět do stropu...hmm zábava...ještě ani neni tma....kdyby bylo odpoledne tak jdu do knihovny...ale co teď fakt nevim...chtělo by to něco na smaní se...jenže čemu se teď asi můžu smát...tady neni nic k smíchu....mohla bych kreslit...to se mi ale taky nechce
zatraceně..buď to přemůžu nebo pujdu spát...
asi z toho že se nudim a to bude z too že nemám co číst..jenže fakt nevim co bych teď mohla číst...ach jo
asi pujdu spát, to se nudit nebudu...jenže bych asi neusla tak brzo...škoda...co teď? Chtělo by to vymyslet něco co by mě zaměstnalo na pár dnů...hm...nic mě nenapadá...možná bych mohla začít vyrábět dárek k narozkám pro kozu...jenže ona má narozky až v září...to se nevyplatí dělat tak brzo....kdybysme se ještě učili tak bych se šla asi učit...ale vlastně ne, to si jen tak řikám....nejradši bych šla ke koním...teda to taky ne, na to už sem moc unavená...co teď?...ach jo
hlavně nesmim zpanikařit z nudy, to je k ničemu...
já mám blbou náladu?
kurnik
já chci za Pamírkem
ale okamžitě. 
ale mám ještě pujčenou darrena 5
že bych si to přečetla po 6.? no tak čau| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 895 993 |
| tento týden | 1 311 |
| dnes | 173 |