12. června 2009 v 17:38
oslik: "katův šleh" jsem si nedal protoze:
1. znam to
2. protoze to znam, tak vim ze je to hnusny
3. zna to i muj bratranec
4. i muj bratranec vi jak je to hnusny a sdelil mi to
5. muj bratranec zna slozeni
6. muj bratranec mi rekl slozeni
7. vim slozeni...
Složení jen pro silné nátury: Jak je známo do jídelen se dováží 2 typy omáček: UHO a UBO - Univerzální Hnědá Omáčka (hnusný hnus) a Univerzální Bílá Omáčka (vzácnější než UHO a je to hodně silná urážka hnusného hnusu!) Školní rok se dělí na 2 fáze po 5 měsících.
1. fáze: Naveze se čerstvé UHO, všichni jsou rádi, že je jídlo aspoň trochu čerstvé. Po celých 5 měsíců se opakuje stejný cyklus. Každý den je UHO občas něčím obarvené. Každý den je salát (o salátu jindy)! Potom nějaká příloha: rýže, brambory, knedlíky. (o přílohách také jindy)! Takže celé 4 měsíce se jídlo opakuje, mixuje ze zbytků apod. Pak nadejde osudný začátek 5. měsíce. Za celé 4 měsíce nastřádané zbytky příloh a zbytky salátů se zředí zbytky UHO. Vzniká 1. výroční Katův šleh! Na toto jídlo se nachytá spousta nováčků, kteří nevědí co to je a nebo sklerotiků, kteří to zapomněli. Tento nestravitelný hnus se teda vypotřebuje a měsíc se dovaří ze zbytku Katova šlehu nebo UHO. Ovšem je tu 2. horší fáze!
2. fáze: Ze školy se staré UHO a v továrně na UBO z něj zředí a udělají UBO!
UBO je levnější neboť se na něj spotřebuje daleko méně barviva. Tak se tedy další 4 měsíce vaří z tohoto. Pak však nadejde začátek 5. měsíce a s ním přichází 2. Katův šleh! Směs těch nejhnusnějších věcí, co si můžete představit, prostě na blití. Bohužel se najde pár smolařů, kteří na to skočí a pozřou to. Těm přeju upřímnou soustrast.
P. S. O pití v jídelnách příště!