Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
9. června 2009 v 21:27
Firefox
neni, uz ho prodali, ty tvis, nsnaz spremlouvat sama sebe a naivne snalhavat, ztam porad j. uz ho nuvidis...
n, ae em bere take vazne sekno, cji reknu
9. června 2009 v 21:20
Mëträkül
Blahoslaveni budiž Ori!
potihcpde Ori někde udělali chybu(musím se za tato slova velmi dlouho kát....) a neosvítili tě aby jsi do ankety přidal HTC které v dnešní době zabírá mnoho procent našeho nepotřebného a nezajímavého trhu s mobilními telefony...
Ori jsou pochopitelně neomylní a nechají všechny nevěřící shořet ve věčném plamenu Celestu!
9. června 2009 v 21:06
oslík
uff...málem se mi zastavilo srdce...sme s BrRn koukali ve škole na fotky z janovky a zdálo se že tam neni Ibišek...i v tom předchozim albu nebyl..a protože oni ho chtěj prodat tak sme se hnedka vyděsili, ale na stránkách nic nepsali..a teď sem dopodrobna prohlížela ty fotky.. a myslim že tam je. Teda jako on se moc poznat nedá, těch valachů je tam něco okolo 40 a některý jsou mu moc podobný a ještě ty mladý, který jsem moc neviděla...jenže jedinej Ibišek má krátkej ocas a teď sem tam viděla nějakýho koně zepředu, co vypadá jako on. Asi to je on. Já ho většinou poznám, ale jistá si uplně nejsem. Ale jo, byl to on, určitě. Takže tam ještě je

9. června 2009 v 20:57
oslík
a zajímavý je, že ta jediná holka kromě mě která taky odešla je naprosto bezva...i když to bude určitě tim, že taky chodí na koně...
9. června 2009 v 20:46
oslík
možná jo no, ale obávám se, že ani já která se normálně s holkama bavim bych se s tamtěma bavit nedokázala...
9. června 2009 v 20:43
Himbajs
Tak jako u mě byla základka fajn (i když tam taky všichni hulej, ale to mi moc neva) a s holkama se nedá bavit nikdy nikde, holky prostě nejsou od konverzací

9. června 2009 v 20:32
oslík
9. června 2009 v 20:28
Emilka
9. června 2009 v 20:26
oslík
no dobře, ale když ti někdo něco řekne (teď mám na mysli Em) třeba ze srandy a tak ty to bereš hned vážně

9. června 2009 v 20:21
Firefox

no pockej, naopak to bylo jen s rta. a krom toho metrakul nebyl typicky priklad vysmivacum z republiky. byl to spis seriozni anarchista, narozdil treba od himbajse
9. června 2009 v 20:12
oslík
9. června 2009 v 20:08
potihcpd
Jak nemůžeš brát Ori vážně? A jak si z nich můžeš dělat srandu? To je sebevražda...
9. června 2009 v 20:04
oslík
firefoxi: to bylo na mě?

že se vůbec ptáš

samozřejmě že blbě

a taky sem tam napsala docela dost blbostí
tohle je snad první věc, kterou bere metrák vážně a firefox si z ní dělá srandu

9. června 2009 v 20:00
potihcpd
rovnice...asi 2x
9. června 2009 v 19:59
Firefox
hee, csekno v te matice hodla byt? spol. prace, rysovani, cete?
9. června 2009 v 19:50
potihcpd
Nová anketa!
nova anketa!
Nový článek!
novi tslanek!
9. června 2009 v 19:45
potihcpd
Nepoučitelný až do své smrti...
(Vždy je čas se kát, následuj cestu počátku a buď povznesen!)
9. června 2009 v 19:43
Firefox
pke
9. června 2009 v 19:38
potihcpd
Buď taky osvícen blahoslavenými Ori! Následuj cestu počátku a dojdeš povznesení!
9. června 2009 v 19:18
Himbajs
Hele oriujte jen v tém. diskuzi prosim... a úhloměr asi potřeba nebude, jediný rýsování je tháletova kružnice. Prej tam bude ale ještě něco navíc v tom rýsování, takže možná jo.