ne jako ten kůň je ale fakt úžasnej, takovej strááášně velkej a línej
a skoro vůbec se neleká (jen jednou se lekl
) akorát Kamila ho děsně okopala...jo o Kamile vám taky musim říct, to je tak zvláštní pani...je jí 34, nikoho nemá, jenom pejska o kterýho se stará jak o vlastní dítě (samozřejmě to je dobře!) a každej den tam prostě je od rána a kydá všechny koně...ta je hustá...a je taková divná, občas je hrozně hodná a vzápětí na tebe děsně řve...a holky si myslej že je na holky...a je pěkně děsivá
a už na to fakt nemám náladu takhle pozdě
ale to bylo hlavně tim že jsem měla nejhodnějšího koníčka Lukáška
KONÍČKA, jo?
no a pak sem šla ještě jednou na vodítku s Ledovcem a byla na něm jedna holka což bylo taky něco
on je děsně rychlej a docela fakt hustej...a pak sme hlídali huculy v takový malý ohradě a oni nám uplně nejvíc zdrhali
to bylo něco...pak jsme je vedli, Orion nacválal a zrhnul, ta holka co ho vedla spadla, jak se tam začal prohánět tak Pamírek taky začal sebou škubat naštěstí sem ho teda udržela ale jen tak tak..takhle divokýho sem ho fakt ještě neviděla..
nechala na koních moje klíče a zrovna ještě na takovym pitomym místě...ale já sem za to možná i ráda, můžu se díky tomu naučit tři věci: obejít se bez klíčů, že už nikdy nesmim nic Em pujčovat bez mýho dozoru a za třetí čim ona je nespolehlivější tak já sem spolehlivější, protože si říkám, že nikdy nechci tak zapomínat a ztrácet věci jako ona 
trochu pozdě ale nevadí
tohle sem uz videl davno...btw aby oskaz fungoval. musi se smazat ta mezera...
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 729 |
| tento týden | 1 224 |
| dnes | 183 |