31. května 2009 v 17:50
víte že já sem se tam asi zcvokla?

ono to tam nebylo jako až tak špatný...nejhorší to bylo v pátek, to jsme tam přijeli a ubytovali nás do tříd (v jedný nás bylo 18

) a uplně sem děsně chtěla domu (ne kvuli těm třídám, to je mi v podstatě u pr*ele, ale prostě nevim, si tam připadám divně mezi těma lidma...) málem sem se zcvokla prostě děs, v noci to bylo děsný...my sme totiž měli 2 třídy a v tý druhý byly samý malý holky, tak sem si řekla že pujdu do tý první že v tý druhý by asi furt řvali a tak...samozřejmě sem to neměla dělat, protože mi nedošlo, že tam budou takový ku*vy fakt jako že jo...všichni kromě těch asi 6 holek chtěli spát a oni se tam furt chechtali a kecali a já myslela že z toho budu mít mrtvici....a v sobotu večer to bylo zrovna tak hrozný...a ty holky sou nejhorší, vždycky když menší holky trochu blbnou tak je hned napomínaj a tvářej se znechuceně a hrajou si na dospělý a pak tam všechy rušej tak moc že i ta jedna asi 21 letá holka místo toho aby je okřikovala si šla číst na chodbu...a mě z nich málem upadla hlava a fakt sem myslela že je něčim praštim...takový.....grrr...ani si nemůžu vzpomenout na vhodnou nadávku...