jemu by nebyl příjemnej ani ten kolotoč...doopravdy to ale dělali krávy a výjimečně koně

kurda ale mě se to nechce učit, vždyť já už teď skoro spim...za ty dvě noci co sem skoro nespala...ať si beneš.... 
) no prostě víš jak je v age of empires (že se ptám co?
) takovej ten domeček a v něm je takováta věc jak kolem toho chodí ten oslíček vypadá to jako kolotoč pro oslíčka ale nevim na co se to používá je to napůl venku a napůl uvnitř. Víš co myslim? No tak přesně to jsem dneska viděla...
a pak si zase zvykneš..
i když to je asi trochu nesmyslný, když tu nejste tak tu ani nemůžete počkat, co?
a nebo sem si četla smsky od žehli, to taky docela pomáhalo
a nebo sem si řekla vždycky, když tenhle den přežiju, tak večer budu moct napsat žehli

a ty jo teď sem přišla domu uplně šíleně šťastná že sem doma, pak mi máma říkala že máme příští víkend koncert tak sem myslela že z toho omdlim a pak sem se radši rozbrečela že nikam nechci a že na ten zbor budu muset chodit až do svatby a hned na to sem se začla šíleně smát, protože máma s bráchou se tomu děsně smáli
konečně sem pochopila to jak mi furt žehli říká že brečí a směje se zároveň 
ono to tam nebylo jako až tak špatný...nejhorší to bylo v pátek, to jsme tam přijeli a ubytovali nás do tříd (v jedný nás bylo 18
) a uplně sem děsně chtěla domu (ne kvuli těm třídám, to je mi v podstatě u pr*ele, ale prostě nevim, si tam připadám divně mezi těma lidma...) málem sem se zcvokla prostě děs, v noci to bylo děsný...my sme totiž měli 2 třídy a v tý druhý byly samý malý holky, tak sem si řekla že pujdu do tý první že v tý druhý by asi furt řvali a tak...samozřejmě sem to neměla dělat, protože mi nedošlo, že tam budou takový ku*vy fakt jako že jo...všichni kromě těch asi 6 holek chtěli spát a oni se tam furt chechtali a kecali a já myslela že z toho budu mít mrtvici....a v sobotu večer to bylo zrovna tak hrozný...a ty holky sou nejhorší, vždycky když menší holky trochu blbnou tak je hned napomínaj a tvářej se znechuceně a hrajou si na dospělý a pak tam všechy rušej tak moc že i ta jedna asi 21 letá holka místo toho aby je okřikovala si šla číst na chodbu...a mě z nich málem upadla hlava a fakt sem myslela že je něčim praštim...takový.....grrr...ani si nemůžu vzpomenout na vhodnou nadávku... 

| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 896 071 |
| tento týden | 1 389 |
| dnes | 251 |