Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
31. května 2009 v 20:46
Anonymní Anonym
protože na střílet lidi na stanici je jednodušší, než v metru
31. května 2009 v 20:45
oslík
to jako v tý plus diskuzi že voláš bohnice jo?

to je od tebe hezký...já už musim jít tak dobrou
31. května 2009 v 20:44
oslík
ale když sedíš v metru tak to nevíš...já nevim proč vlastně všichni seděli jak de*ilové na těch sedačkách a nezdrhali

31. května 2009 v 20:43
Anonymní Anonym
nooo je lepší vědět kde je nepřítel a to když střílí víš
31. května 2009 v 20:41
oslík
no možná když střílíš ty, ale když někdo střílí po tobě tak ne

teda v těch snech nikdy nestříleli vyloženě po mě, vždycky to bylo že stříleli vlastně tak náhodně...to s tim metrem bylo asi nejhorší...to bylo že prostě sem jela v metru a na každý zastávce stálo asi tak pět chlapů co stříleli do toho metra...v jednom snu to bylo že na každý stanici zastřelej jednoho člověk a v tom druhym to bylo že vždycky zastřelej podle něčeho, třeba kdo má modrý boty....a taky se mi 2x zdálo o Harry Potterovi, jednou že mě honí voldemort a jednou že sem harry a hrajem nějaký pexeso s ronem a hermionou a eliščinou mámou

31. května 2009 v 20:39
Anonymní Anonym
střílení je hrozivý? střílení je přeci uklidňující....
31. května 2009 v 20:38
oslík
no já sem si to taky říkala ale někdy sem zas ráda, protože ty sny sou někdy docela hrozivý...třeba se mi několikrát zdálo o střílení v metru, jednou se mi zdálo o střílení v lese, dvakrát o tajný chodbě ve škole, jednou že sou vojáci v tělocvičně a chtěj mě zabít (ale to sem měla horečku) no ale samozřejmě hezký sny mám taky...
31. května 2009 v 20:36
Anonymní Anonym
asi na tebe má škola negativní vliv

31. května 2009 v 20:35
oslík
taky si myslim

jen škoda že mam přibližně 1 sen za dva měsíce

ale třeba o jarňákách sem měla skoro každej den...a o velkejch prázdninách minulej rok tak ten první tejden taky každej den...a mě to hrozně baví pozorovat kdo tam je a tak...
31. května 2009 v 20:34
Anonymní Anonym
máš zajmavé sny....

31. května 2009 v 20:32
oslík
jejda já ještě furt nejsem vykecaná...tak já vám ještě napíšu že se mi o vás zdálo...když sem v pátek přece jen na chvilku usla, no docela sem se divila že sem usla a ještě víc sem se divila že se mi něco zdálo, protože se mi skoro nikdy nezdá...no prostě se mi zdálo že sem byla před našim barákem a byla šílená bouřka a všude lítali blesky a vim že tam byla Em, žehli, firefox, anonym a ještě někdo jen už si nepamatuju kdo a teď jsme chtěli jít domu, jenže když sme otevřeli dveře tak sme zjistili že je u nás doma povodeň...to bylo děsný...
31. května 2009 v 20:30
oslík
zase všichni někam zmizeli

já bych si sice strašně ráda popovídala s žehli ale já už tu nemůžu bejt, já skoro spim...no a vidíte za co ten zbor může, kdybych tam nechodila tak bych tam nejela takže bych spala a teď bych mohla počkat na žehli

to je nespravedlivý
31. května 2009 v 20:28
oslík
akorát sem nepřišla co ten první smajlík dělá s rukou...
31. května 2009 v 20:27
oslík
31. května 2009 v 20:18
oslík
mě se nechce do školy

ach jo!! To bude tim blbym dějákem, jinak bych se určitě těšila...

31. května 2009 v 20:06
oslík
ach jo kdy už přijde žehli?

31. května 2009 v 19:49
oslík
já furt nemůžu uvěřit tomu že dneska budu spát v posteli....
31. května 2009 v 19:49
oslík
protože koním se to prej nelíbilo, aspoň to říkal ten chlap. Jako jasně že se to nelíbilo nikomu, ale koně se asi nejvíc bránili...
no jasně, já žiju v temný době

třeba v kanále že jo....

31. května 2009 v 19:47
oslík
reducto.blog.cz/0902/mr-bean-a-kamen-mudrcu-x
to je hodně dobrý

31. května 2009 v 19:47
Firefox
nkapu proc, tocil kolo muze cokoliv, nmusi tbyt nutne vul...
dark age - doba temna... rana faze stredoveku cca 500 - 800 n.l.
n, ja du cist, tak caute