má se s nim rvát, ne se mu uklánět!

já sem předtim byla z těch koní taková divná, minulej tejden se to sice trochu zlepšilo ale i tak to nebylo uplně jako vždycky, jako že sem se tam tak moc netěšila ale po dnešku už je to zase skvělý
sem měla přesně po 2 měsících Pamírka
a cválali jsme
já sem uplně zapomněla jak je to úžasnej kůň
je to vlastně jedinej ze suchdola kterýho zvládám. Ještě tak možná Oriona, ale ten když se na*ere, tak to taky stojí za to. Ale většinou je neškodnej, protože je tlustej. Pamírek je sice trochu škodnej, ale jinak je nejlepší 

ale já nevim čim to je, ale mě se zdá o tobě skoro pořád, asi to bude tim že se mi často zdá o určitý skupince lidí z naší třídy a sou to ty co se s nima bavim asi tak nejvíc (jako s tebou se nebavim ale tady jo takže to bude asi tim)
to je od tebe hezký...já už musim jít tak dobrou
teda v těch snech nikdy nestříleli vyloženě po mě, vždycky to bylo že stříleli vlastně tak náhodně...to s tim metrem bylo asi nejhorší...to bylo že prostě sem jela v metru a na každý zastávce stálo asi tak pět chlapů co stříleli do toho metra...v jednom snu to bylo že na každý stanici zastřelej jednoho člověk a v tom druhym to bylo že vždycky zastřelej podle něčeho, třeba kdo má modrý boty....a taky se mi 2x zdálo o Harry Potterovi, jednou že mě honí voldemort a jednou že sem harry a hrajem nějaký pexeso s ronem a hermionou a eliščinou mámou 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 896 067 |
| tento týden | 1 385 |
| dnes | 247 |