ale já nevim čim to je, ale mě se zdá o tobě skoro pořád, asi to bude tim že se mi často zdá o určitý skupince lidí z naší třídy a sou to ty co se s nima bavim asi tak nejvíc (jako s tebou se nebavim ale tady jo takže to bude asi tim)
to je od tebe hezký...já už musim jít tak dobrou
teda v těch snech nikdy nestříleli vyloženě po mě, vždycky to bylo že stříleli vlastně tak náhodně...to s tim metrem bylo asi nejhorší...to bylo že prostě sem jela v metru a na každý zastávce stálo asi tak pět chlapů co stříleli do toho metra...v jednom snu to bylo že na každý stanici zastřelej jednoho člověk a v tom druhym to bylo že vždycky zastřelej podle něčeho, třeba kdo má modrý boty....a taky se mi 2x zdálo o Harry Potterovi, jednou že mě honí voldemort a jednou že sem harry a hrajem nějaký pexeso s ronem a hermionou a eliščinou mámou 

jen škoda že mam přibližně 1 sen za dva měsíce
ale třeba o jarňákách sem měla skoro každej den...a o velkejch prázdninách minulej rok tak ten první tejden taky každej den...a mě to hrozně baví pozorovat kdo tam je a tak...
já bych si sice strašně ráda popovídala s žehli ale já už tu nemůžu bejt, já skoro spim...no a vidíte za co ten zbor může, kdybych tam nechodila tak bych tam nejela takže bych spala a teď bych mohla počkat na žehli
to je nespravedlivý
se leknou sebe navzájem

ach jo!! To bude tim blbym dějákem, jinak bych se určitě těšila... 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 840 096 |
| tento týden | 125 |
| dnes | 125 |