15. května 2009 v 21:18
potihcpd
3 trika s kratkym rukavem a 2 s dlouhym, dvoje sortky, 2 mikiny, 1 bundu (dyby snezilo v prselo), je plastenka (presneji ponco), 1x pyzamo, rucnik, naky leky (naplasti, paralen, atd.), mydlo, kartacek + zubni pasta, 2 rohliky se sunkou bez masla, 1 lahev s perlivou vodou 1,5 litru, karticku pojistence, penezenku s penezma a doklady, takovej ten papir co nam rozdavala nora dnes, veci na drogi a na pokusy vyroby elektriny a vymysleni super vykone elektrarny s pomoci chlorofilu ktera by mela ucinnost 97%, kapesniky 4x, kniha (quo vadis), bonbony, susenky, zvejkacky, 4x a4 bily, 1x nuzky, 1x propiska, 1 batoh maly, 1 batoh velky, (karty), nuz, casopis kacer donald ve kterem je pribeho zelezabach a to je asi vse...ale mozna jeste neco me napadne...a co vy?
15. května 2009 v 21:14
Firefox
n, numim, ani na lyzaku ani v zihlik sem nmel prilezitost stnaucit, dyztak me tam muzete zasvetit.
j, beru, pac v zihlik sem nmel a musel sem skoupat v kratasek. t5ed sasi koupat nbudem, ae pr jistotu...

15. května 2009 v 20:52
Firefox
hm, osle tjmi lito... muj bratranec v usa ma leikemii a cou mu 4 roky, n... ae uz sztho dstava
pcl, ae tbykom te osle mohli taky oblfnout, zti dame mso a nakecame ti, ztmaso nni, n?

15. května 2009 v 20:47
Firefox
j, sem pubertak...
jako na zakod kodit budu...!
cz?!? tak tjako fak n... travian jonlinovka, kera ma nekolik 1dukyk zasad a na 1 servru hraje 1000 lidi najednou na 1 mape. jtdlouhodobe, hrajes ttreba rok v pul roku a hrajes tobcas denne...
aoe jnormalni pc hra, da shrat i proti pocitaci, jtoproti travianu dost komplikovane, na 1 servru sice hraje nekolik 1000 lidi, ae jtam spousta misnosti a maximum hracu v 1 misnosti (mape) j8. trva tnekolik od 45 min dnekolika hodin (max. tak 3 v 3,5...) a hrajes tbehem teto doby porad.
dale travian jvicemene starovek, aoe II jstredovek, age ma lepsi grafiku, nni zdarma (

) atd, proste sou tulne jiny typy her, tjjako bys srovnavala osadniky s fotbalem...

n, ok, tasi n ae tak clovece a prsi, n...

15. května 2009 v 20:22
oslík
já musim jít tak zatim....teda jako zejtra..
žehli: když sem si balila ten foťák, tak mě zčistajasna napadlo, jestli je v něm paměťovka

samozřejmě že tam nebyla

byla v počítači..tyjo docela sranda, kdybych vzala ten foťák bez ní

15. května 2009 v 20:15
oslík
tyjo, to je docela hustý, máma dneska udělala sóju ale dohodli jsme se že máše nakecáme že je to kuřecí maso, protože ona by to jinak nejedla

a tyjo to bylo fakt drsný, jsem musela hrozně držet hubu a mařena se furt ptala:"takže ty už nechceš bejt vegetariánka? Ale tohle je přece maso..." a takovýhle kecy, já myslela že jí začnu škrtit

pak to ochutnala a řekla že je to hnusný a že to jako jíst nebude, tak jsme jí to mohli prozradit

uff

ale je to hrozný, když to jim, protože ono to vypadá jako maso, takže z toho mám v podstatě stejně blbý svědomí jako kdybych jedla maso. Teda teď už ne, už sem vzala rozum do hrsti a řekla sem si že to sice vypadá hrozně ale je to kytiti mititi. Ale tohle je fakt hrozný, připadala sem si fakt jako de*il...