a tyjo to bylo fakt drsný, jsem musela hrozně držet hubu a mařena se furt ptala:"takže ty už nechceš bejt vegetariánka? Ale tohle je přece maso..." a takovýhle kecy, já myslela že jí začnu škrtit
pak to ochutnala a řekla že je to hnusný a že to jako jíst nebude, tak jsme jí to mohli prozradit
uff
ale je to hrozný, když to jim, protože ono to vypadá jako maso, takže z toho mám v podstatě stejně blbý svědomí jako kdybych jedla maso. Teda teď už ne, už sem vzala rozum do hrsti a řekla sem si že to sice vypadá hrozně ale je to kytiti mititi. Ale tohle je fakt hrozný, připadala sem si fakt jako de*il...

žádnej záchod, neexistuje!
to sem se ho asi poprvý v životě fakt bála a zrovna tak bráchy
a pak s tou pláštěnkou v noci
a jak chtěli dát ten proud do kliky 
rozhodně to nikomu neřikej!!!

, ave

já myslela že už nic vtipnějšího nevymyslí...ale dřív měl taky dobrou stránku jmenovalo se to kostlivec a byly tam všechny možný hry 

sem se tam přihlásila a byla sem z toho na větvi i brácha se na to díval a nemohli jsme najít kde sem, jako kde si můžu postavit domeček a tak...nakonec to skončilo tak že jsem mu napsala zprávu:ahoj Pavle, nevíš náhodou jak mám najít kde jsem?

podívejte se na towns.cz to vymyslel!!
jako když si vymyslel budík kterej mu dává elektrický rány nebo když nastavil malý barevný papírky do záchoda a když spláchneš tak vyletí sem si říkala že je ještě docela normální, ale tohle už je moc 

| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 839 985 |
| tento týden | 14 |
| dnes | 14 |