jako jen tak?.... to je dobrý.....

no chudák vltava...
a tohle je taky dobrý, normálně sem vešla do autobusu, vidim 2 holky se sluchátkama a zpívaj si frajera sprejera

a zachlupila mi kalhoty....
?

... já sice nevim co přesně je to moc řešit kluky ale to je jedno....
my to taky nechtěli..
a jedna holka zas furt řešila něco o tom že jí její kluk napsal že si myslí že je smutná že neni doma a ona mu napsala že se jí tam líbí a že by tam chtěla ještě zůstat a on jí napsal že ho to naštvalo no prostě
hrůza hrůzovitá a jestli ti někdy budu říkat že moc řešíš kluky tak mi dej facku prosim...
no jako dali nám diplom a spoustu svíček a váz
ale my sme ani nic nechtěli, nám stačilo že můžem jet domů...teda aspoň mě, ostatní si furt stěžovali jak se jim nechce....
.... jo takový telefony sme měli v rakousku.... takže vy ste jako něco vyhráli když ste byli nejlepší?
protože mi došlo že volno máme jen my
sem já to ale popleta....no nic, aspoň tam budu dřív než obvykle, dejme tomu tak ve 3 
a jedněm holkám se stalo víte co?
Oni zavolali na nějaký náhodný číslo a řekly:"Tady recepcia. Co potrebujete?" a z druhý strany se naštvaně ozvalo:"tady taky recepcia."
oni nevěděli že volaj na recepci to je hustý co? 
já sem si tam připadala jak uplnej de*il, ve zboru je 80 holek a stejně se s nikym nemůžu bavit normálně jako třeba s žehli a pak mi všichni vyčítaj že se vůbec nesměju a že sem introvert že to až neni možný
to mi přijde nejvtipnější...ale jinak to bylo dobrý
soutěžili sme ve 3 kategoriích a ve všech sme byli nejlepší a taky sme měli největší počet bodů z těch všech 45 zborů a to tam byli i dospělý baby! Čekala sem všechno jen to ne
jo a normálně víte co sem viděla v tý Bratislavě?
tranzvestitu
a to bylo tak děsně vtipný že to ani víc nejde
a pak sme se ještě jeli podivat do Vídně a to byla docela nuda, protože tam nebyli žádný tranzvestiti a měli tam děsně moc kočárů z koňma a ty tam klusali po ulici a mě to děsně štvalo, kdyby neměli na očích ty blbý klapky tak bych jim na těch očích uplně viděla jak si přejou zelenou trávu
a bylo to nechutný, málem sem uvažovala že budu chodit po ulici se zavřenejma očima. Jo a víte co je hustý? Možná to znáte, ale vemte si někdy balonek nafouknutej heliem a pak to helium vdechněte a pak něco říkejte
to je geniální já to vůbec nevěděla...| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 767 378 |
| tento týden | 873 |
| dnes | 134 |