Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
26. dubna 2009 v 17:54
žehlička
aha no... ale fandim vám

... hele já musim jít tak čau...
26. dubna 2009 v 17:52
Himbajs
To já občas taky ne, závěr je ale takovej, že budto někdo z nás nebo někdo najatej někomu nevinnýmu zláme ruce a my ukecáme producenta nebo prostě nepojedem do Kalifornie. Těžko říct která možnost je lepší.
26. dubna 2009 v 17:49
žehlička
...aha..... no tak to je docela složitý no... moc se v tom nevyznam...

26. dubna 2009 v 17:48
Himbajs
...takže jediná další možnost je někomu z náký skupiny co tam ted má nahrávat zlámat ruce aby nemoh hrát nebo ho prostě na chvíli udělat nezvěstnym a rychle přijít do studia v době, co to tam maj šéfovat oni. To je ale riskantní a takový divný.
26. dubna 2009 v 17:47
Himbajs
Je to složitý, ale zkusim to vysvětlit. Na ten festák maj přístup všichni, co kdy vydali platinovou desku (to se nás fakt netýká

) a pak z každý země, co se přihláší 2 kapely mladší než rok s hitovym albem. Producenti si poslechli naše nahrávky a rozhodly se tam poslat nás a imagine frost. Má to háček, naše album zatim vyšlo jen v tak limitovaný edici, že ani nemohlo bejt hitový. Sice se vyprodalo za týden, ale muselo by se těch alb vydat cca víc. A to právě nejde, nahrávací studio má úplně plno a prostě nemůže vydat pár tisíc alb navíc. My bysme pro něj sice měli nový a výborný písničky, videoklip i smlouvu s rádiem, ale to je těm nafoukanejm zazobancům ze studiia jedno. A v momentě kdy bysme změnili vydavatele producent odstoupí od smlouvy a nenominuje nás na Kalifornii.
26. dubna 2009 v 17:41
žehlička
hmm ...a proč to vlastně nevyšlo?
26. dubna 2009 v 17:36
Himbajs
Njn, snad jo. Vlastně to tak zlý neni, ještě furt mam možnost jet s dědou do Finska. Ale Kalifornie s PvP a nejprestižnější festival metalu na světě by byl asi lepší.
26. dubna 2009 v 17:33
žehlička

rum nic nevyřeší.... já vim že je to těžký ale to zvládneš, uvidíš

26. dubna 2009 v 17:31
Himbajs
Nevim, debata kde se nic neřeší mi přijde nudná. A depresi mam už 2. den, nepomohla ani celá flaška rumu (a je mi z ní navíc trochu blbě) a hlavně se nedostanu do Kalifornie a namísto 47 000 co bych jinak vidělal budu rád za 17 000.
26. dubna 2009 v 17:29
žehlička
co by se mělo řešit?
26. dubna 2009 v 17:29
žehlička
tak to sme asi 2 i když já mam spíš jenom blbou náladu... depresi snad mít dlouho nebudu, užila sem si jí až moc... no to je jedno.... tak čau a neměj depresi protože je na hovno

26. dubna 2009 v 17:28
Himbajs
Nebo ještě neodejdu, musim vlastně něco zařídit. Řeší se něco?
26. dubna 2009 v 17:26
Himbajs
Aha, čau. Já zrovna odcházim a mam furt depresi

26. dubna 2009 v 17:26
žehlička
ach jo....

26. dubna 2009 v 17:23
Firefox
sem tu porad...
26. dubna 2009 v 17:15
Himbajs
Vidí, že je tu docela živo... teda reso. ještě před minutou tu byl ff
26. dubna 2009 v 17:14
Firefox
ddelam tzitra. za qili du dkostela, ete ci stihnout udelat troku esperanta
26. dubna 2009 v 16:36
Firefox
ah, ave potihcpde, nsim sem ste. n, ae sluduji svoje stare hry (jak mam v kres. zosite takovy seznam, tak ted delam pokracovani), taze tu nsem
26. dubna 2009 v 16:35
Firefox
hmmm, zive...
o5 sem byl 5 moderaty porazen... ete je zkusim dat tak za 2 tydny a esi tnvyde, tak rezignuju na svuj cil dkonce qetna dat sek 7. pak sem ssnazil najit 1 hru, ae sem ji nnasel, mozna sem ji nnahraval, tak nvm, hral sem ji cca na konci prosince, 30. 12. sem hral 4 hry, ae ani 1 z nik tnbyla. 22. sem hral svoji prvni proti hardestovi. a pak hry 25 a 26, ae ty nbyly proti hardestovi.
26. dubna 2009 v 15:21
potihcpd
bre rano...
no ja to mazu, nebyl to moc hezkej pozdrav a byl to spam...nadavat bez cenzury po 22. hodine a jen do 6 rano...