Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
já si teď například jdu číst starý maily...škoda že je občas mažu, chtěla bych vidět maily třeba z primy
10. dubna 2009 v 18:59
oslík
žehli tak proč aspoň něco nevyrábíš? Cokoliv...nebo si můžeš kreslit, učit se, pomáhat babičce na zahradě, fotit něco, vymyslet příběh nebo si něco číst, vymyslet hru (například vždycky o prázdninách když se nudíme tak s bratrancem vymyslíme ňákou ujetou hru a je to fakt sranda ) nebo konečně jdi do knihovny ne? Toho je...
10. dubna 2009 v 18:54
oslík
no jo, já bych taky nevěděla, co dělat kdybych tu neměla Viky...
10. dubna 2009 v 18:53
oslík
ahojky
10. dubna 2009 v 17:34
potihcpd
pridu vecer
10. dubna 2009 v 17:07
žehlička
no tak se teda mějte..... jediný co mě napadá že bych mohla dělat je spát... jenže nejsem unavená...hmm
10. dubna 2009 v 17:02
Apollo Creed
ja se taky nudim. ale aspo, ze je za chvilku hokej....
10. dubna 2009 v 17:01
žehlička
hmm čau
10. dubna 2009 v 17:00
žehlička
no jo, venku je hezky ale co bych tam dělala sama....?
10. dubna 2009 v 17:00
oslík
no a právě proto jdu ven...tak zatim...
10. dubna 2009 v 16:52
oslík
jak by tady mohla nebejt nuda když je pátek a je hezky...