Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
9. dubna 2009 v 21:28
oslík
a já nevim proč..copak vy z toho nejste nešťastný když se s někym hádáte?
9. dubna 2009 v 21:28
Em
já bych se s váma klidně bavila a klidně se s váma ještě hádat budu, ale ne po internetu a chodit za váma taky nebudu.

9. dubna 2009 v 21:27
potihcpd
9. dubna 2009 v 21:26
potihcpd
oslík: je to krasna predstava, jako komunismus, ale myslim, ze stejne jako komunismus neuskutecnitelna...
btw mam vyridit ze ff pride az za qili, pomaha s nakupem...
em: sakra ja vim ze sem malej...a vubec me to ne*ere
9. dubna 2009 v 21:25
potihcpd
ff: ale myslel sem vcera...
em: tomu rikas konec hadky? "me to nebavi"....tohel mi pride dost srabacky zakonceni...
9. dubna 2009 v 21:25
oslík
a co kdyby se to nějak dořešilo? Co kdyby sme to udělali tak, že my bysme se snažili chovat ne tak šíleně a vy byste to aspoň neuzavřeli po svém (což by Em a další ještě víc naštvalo) a omluvili byste se jí a ona by se omluvila vám? To by nešlo?
9. dubna 2009 v 21:24
Em
já na komunikaci se*u.

9. dubna 2009 v 21:23
Firefox
dyts u elisky byl potihcpde, qilku
9. dubna 2009 v 21:22
Em
třeba někdy budeš brát te´dka jako žes byl malej. už mě to nebaví řešit...
oslík
a když to nepřijde tak smůla.
oslík
protože to nejde si prostě říct jdem se bavit s támhle těma. Všechno co mám ráda nebylo že bych si prostě řekla a teď tohle mám ráda nebo tak něco, to musí přijít samo a musí se na to počkat.
Firefox
apollo, nber ttak negativne, ae ani ntej abyk te utesoval. bavit ss tebou budu, preruseni styku nuplatnuji v zadnem pripade. rta i kamaractvi pro me neco znamena a byl byk rad, dyby stnvylucovalo.
jako ctim cmaranim v kozeni kolem dkola byly jen priklady, ae fak snedy zamyslete nad tim, zdelate strasny blbosti. jako my poustime sekno z eskalatoru a hry kery hrajem v metru sou take pubertalni, ae u toho vy nste a myslim, zna vas ma nase pubertalni kovani male nasledky, zatimco vase kovani svuci nam promita vcelku jasne
9. dubna 2009 v 21:21
potihcpd
zhl: c?
potihcpd
a jak kcete tu komunikaci zvysit? vsekno zatim selhalo i to jak sme si tu rikali, ze proste zitra ve skole pudeme o prestavce k sobe a budeme mluvit...dopadlo to jak? nijak...
žehlička
já to nechápu.....
9. dubna 2009 v 21:20
potihcpd
ja nerikam ze sem vyspely...jen dokazu drzet svoje kovani na prijatelne urovni
btw k elisce sem nesel, nebot sem mel klavir...
9. dubna 2009 v 21:17
Firefox
ntak tzjnase trida divna, tim sem zahrnul i kluky, tedy tji nastvat nmohlo. konkretne, sekny oststni tridy maji vyssi uroven komunikace kluku a holek, coz nas divnymi dela. a ja svyspeli citil od 4. tridy a tento pocit byl v me postupne posilovat. 4. tridu i nyni beru jako velkou, ce promita i na tom, z... nekeri vi

9. dubna 2009 v 21:16
oslík
jenže my to nebereme jako špatný chování, víš? Kdybys nám řekl že ti to doopravdy vadí, tak bychom toho nechali (aspoň myslim)..
9. dubna 2009 v 21:15
Apollo Creed
hele, ja ti to pak ve skole vysvetlim ff, pokud se mnou hodlas jeste mluvit a pokud pro tebe rta neznamena vic, nez nase doufam ne moc posrany kamaradstvi. ale to si asi delam zbytecny nadeje. no nic. ja uz nebudu psat radsi nic.