Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
9. dubna 2009 v 21:39
potihcpd
dalsi projev...

9. dubna 2009 v 21:36
Firefox
c tim cmaranim bylo o spaninarske volne hodine v pondeli. jako dyby tbyl jen 1 projev prehnane puberty, bylo btsqele, ae tek projevu jnanstesti vic

9. dubna 2009 v 21:35
Em
hádat se naživo klidně když za mnou přijdete. nepsala sem že se nechci hádat na živo. A navíc neni se o čem hádat. Já prostě řikám že se s váma odmítám bavit po internetu a hrát si na republiku.
9. dubna 2009 v 21:35
oslík
tak nám aspoň prosim nevyčítej když nás politika moc nezajímá...

9. dubna 2009 v 21:34
Firefox
zhl, pcl, ja budu spokojeny, ae dyt tbyly jen priklady
nsem dspely, vyspeli treba v tom smyslu, zszajimam o "dospele" veci, treba politiku. nproto, zbyk stel hrat na dospeleo, me bavi byt v puberte, ae proto, zme politika zajima
9. dubna 2009 v 21:31
potihcpd
tak jako me na zada nikdo necmaral, ale to jak ste kodili ve vestibulu sem postrehl...
em: jak se s nama kces hadat dyz ne po internetu ani nazivo? budes nam psat pohledy ci co?
9. dubna 2009 v 21:28
Em
potihcpd: to bylo na firefoxe kterej je vyspělej už od primy tys nic takovýho neřek...
žehlička
potihcpd: já nevim, nechápu asi všechno ale to je jedno... hele už to neřešte, stačilo říct, já už kolem vás chodit nebudu a nebudu vám psát na záda tak myslim že byste měli bejt spokojený....
oslík
a já nevim proč..copak vy z toho nejste nešťastný když se s někym hádáte?
Em
já bych se s váma klidně bavila a klidně se s váma ještě hádat budu, ale ne po internetu a chodit za váma taky nebudu.

9. dubna 2009 v 21:27
potihcpd
9. dubna 2009 v 21:26
potihcpd
oslík: je to krasna predstava, jako komunismus, ale myslim, ze stejne jako komunismus neuskutecnitelna...
btw mam vyridit ze ff pride az za qili, pomaha s nakupem...
em: sakra ja vim ze sem malej...a vubec me to ne*ere
9. dubna 2009 v 21:25
potihcpd
ff: ale myslel sem vcera...
em: tomu rikas konec hadky? "me to nebavi"....tohel mi pride dost srabacky zakonceni...
9. dubna 2009 v 21:25
oslík
a co kdyby se to nějak dořešilo? Co kdyby sme to udělali tak, že my bysme se snažili chovat ne tak šíleně a vy byste to aspoň neuzavřeli po svém (což by Em a další ještě víc naštvalo) a omluvili byste se jí a ona by se omluvila vám? To by nešlo?
9. dubna 2009 v 21:24
Em
já na komunikaci se*u.

9. dubna 2009 v 21:23
Firefox
dyts u elisky byl potihcpde, qilku
9. dubna 2009 v 21:22
Em
třeba někdy budeš brát te´dka jako žes byl malej. už mě to nebaví řešit...
oslík
a když to nepřijde tak smůla.
oslík
protože to nejde si prostě říct jdem se bavit s támhle těma. Všechno co mám ráda nebylo že bych si prostě řekla a teď tohle mám ráda nebo tak něco, to musí přijít samo a musí se na to počkat.