Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
9. dubna 2009 v 21:24
Em
já na komunikaci se*u.

9. dubna 2009 v 21:23
Firefox
dyts u elisky byl potihcpde, qilku
9. dubna 2009 v 21:22
Em
třeba někdy budeš brát te´dka jako žes byl malej. už mě to nebaví řešit...
oslík
a když to nepřijde tak smůla.
oslík
protože to nejde si prostě říct jdem se bavit s támhle těma. Všechno co mám ráda nebylo že bych si prostě řekla a teď tohle mám ráda nebo tak něco, to musí přijít samo a musí se na to počkat.
Firefox
apollo, nber ttak negativne, ae ani ntej abyk te utesoval. bavit ss tebou budu, preruseni styku nuplatnuji v zadnem pripade. rta i kamaractvi pro me neco znamena a byl byk rad, dyby stnvylucovalo.
jako ctim cmaranim v kozeni kolem dkola byly jen priklady, ae fak snedy zamyslete nad tim, zdelate strasny blbosti. jako my poustime sekno z eskalatoru a hry kery hrajem v metru sou take pubertalni, ae u toho vy nste a myslim, zna vas ma nase pubertalni kovani male nasledky, zatimco vase kovani svuci nam promita vcelku jasne
9. dubna 2009 v 21:21
potihcpd
zhl: c?
potihcpd
a jak kcete tu komunikaci zvysit? vsekno zatim selhalo i to jak sme si tu rikali, ze proste zitra ve skole pudeme o prestavce k sobe a budeme mluvit...dopadlo to jak? nijak...
žehlička
já to nechápu.....
9. dubna 2009 v 21:20
potihcpd
ja nerikam ze sem vyspely...jen dokazu drzet svoje kovani na prijatelne urovni
btw k elisce sem nesel, nebot sem mel klavir...
9. dubna 2009 v 21:17
Firefox
ntak tzjnase trida divna, tim sem zahrnul i kluky, tedy tji nastvat nmohlo. konkretne, sekny oststni tridy maji vyssi uroven komunikace kluku a holek, coz nas divnymi dela. a ja svyspeli citil od 4. tridy a tento pocit byl v me postupne posilovat. 4. tridu i nyni beru jako velkou, ce promita i na tom, z... nekeri vi

9. dubna 2009 v 21:16
oslík
jenže my to nebereme jako špatný chování, víš? Kdybys nám řekl že ti to doopravdy vadí, tak bychom toho nechali (aspoň myslim)..
9. dubna 2009 v 21:15
Apollo Creed
hele, ja ti to pak ve skole vysvetlim ff, pokud se mnou hodlas jeste mluvit a pokud pro tebe rta neznamena vic, nez nase doufam ne moc posrany kamaradstvi. ale to si asi delam zbytecny nadeje. no nic. ja uz nebudu psat radsi nic.
9. dubna 2009 v 21:14
Firefox
n, prave, my spred vama kovame normalne narozdil od tek eskalatoru.
tak treba k elisce sme sli, na zmrzlinu sme sli. tehdy jednou ted naposledy n, ja konkretne sem mel kytaru jinak byk mozna taky sel. kino stoji prilis moc. a dyz jak takovy hovada kodite dokola kolem nas a nhodlate prestat... myslim, zskovate proste hur nez my
9. dubna 2009 v 21:13
oslík
tohle byla speciální depka debka

9. dubna 2009 v 21:12
potihcpd
debku nebo depku?

9. dubna 2009 v 21:11
oslík
žehli: někdy se za naše chování stydim ale za debku fakt ne, protože v tom s náma jela i Eliška a ta přece nedělá kraviny

9. dubna 2009 v 21:10
žehlička
jo oslíku... kdybyste viděli naší debku tak se asi pose*ete

9. dubna 2009 v 21:09
Firefox
ave zhl
ano, apollo, pos*als t, bavit ss tebou asi presto budem. ja sem stu komunikaci taky snazil zvecit, ae myslim, zsikni videli, zutahovanim sz rta ta cesta nvede, tedy kybu vidim na strane holek (a apolla) n na nasi. jako ja sem privital sekny snahy o posileni komunikace, ae n dyz sdelate srandu z neceo, ceo svazime