Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
9. dubna 2009 v 20:56
Firefox
ok, my vam po zadek ncmarame, vy nam j... ted rikej do jdivny... dyz priznavas zste 14-lety pubertacky, kery svsemu smejou, zvseo sdelaj srandu a kazdyo prudej, tak ok, ae v tom pripade ss vama opravdu nmame crict
9. dubna 2009 v 20:54
oslík
ale jedno mi na tom přijde vtipný

ale radši nic, vy se stejně chcete hádat a nechcete se smát..
9. dubna 2009 v 20:54
Firefox
osliku, ocenuji tvyriti dnehtu

ja vim, ze c tim nic nmas, ae konkretne em treba j. em jproti rta, em tela v erbu piercing, em mi cmarala po zadek, n t. veskera kritika kroku holek tedy nsmeruje na tebe
a ja rta nberu smrtelne vazne, staci dyz sz tho nbudete delat srandu
9. dubna 2009 v 20:51
Em
to si piš že děje

9. dubna 2009 v 20:51
Firefox
j, dyz na tabuli napisete 10x chanko a prokupek a spamujete nam kridou zada tak tk pozitinim vztahum moc npovede. tsv jinyk tridak snad take ndeje
9. dubna 2009 v 20:50
Em
jenomže vás vůbec nezajmá co chceme my, vy máte svojí republiku a když my to nechceme brát smrtelně vážně, jakože je to pí*ovina tak vy hned že se s váma nebavíme a že je to naše chyba.

s republikou si fakt vyližte.
9. dubna 2009 v 20:49
oslík
takže vy se na nás zlobíte, že jsme chtěli v erbu piercing? (mimochodem s tim já taky nemám nic společnýho). Jasně, vy to umíte brát vážně ale 13-14 letý puberťačky to prostě neuměj a snaží se trochu jinak a navíc my jsme nevěděli že to berete až tak moc vážně. A abyste věděli, já si rta vážim (dokonce sem si to vyryla do nehtu!

nekecám..mohlo to bejt ňák po vánocích, už mi to docela odrůstá...kružítkem

) a jak vůbec narušujeme "vaše" věci?
9. dubna 2009 v 20:49
Firefox
na? ce nvylucuje... jtprece nase trida a muzem svjeji ramci vytvorit stat
9. dubna 2009 v 20:48
Em
já vám nechi narušovat vaší hru na stát, ale v některejch třídách se spolu kluci a holky třeba i bavěj jinak než po internetu, tak sme se to snažily změnit.
9. dubna 2009 v 20:47
Em
firefoxku my nejsme stát, my sme kur*a třída!
9. dubna 2009 v 20:44
Firefox
a myslis zstvyresi... dcl rykle... za dekadu v mozna jiz za tyden v pul dekady tuz bude vyreseny. jakkoliv, spis v vas nprospek
9. dubna 2009 v 20:43
potihcpd
to je hezky ale nemusite pritom narusovat "nase" veci n?
9. dubna 2009 v 20:42
Firefox
jejda, dyt ty strany sme taky vymysleli my!! kolikx ti tmam ete rikat? proste sme zavedli strany jako ustupek anarkistum, ae pote, csz tho zacal apollo delat srandu sme srozhodli tzrusit, vy ste dtek stran vubec nbyli zpocstku zapojeny. a tz ste spripojili k apollovi, kery tcely bojkotuje, tjvas (teda jejik, vim, ztobe tjnastesti 1

) problem. jako my sme sdrta snazili zapojit i vas, a vy ste uz od pocatku ntely. jako zadny stat nma v erbu piercing. ja vim, zsme jiny stat nez treba francie v usa, ae tnznamena, zbkom sho nmeli vazit a davat do erbu hovadiny. prece i trida muze byt na svoji komunitu hrda a dyz ma erb na kerym jpiercing, na na nej hrda moc byt nmuze.
9. dubna 2009 v 20:28
oslík
jenže ono se to nevyřeší. Proč se tohle vlastně řeší?! O politiku se klidně zajímejte, rta si klidně udělejte, proč se tohle řeší? Kvůli tomu že si holky založily stranu? A víš proč? Protože my tam nic neděláme jinak..to je pravda...chtěli sme aby v naší třídě bylo taky něco našeho ne jen všechno co ste si vymysleli vy a pak to vnutili ostatním...mě to nevadí, ale v tomhle holky chápu.
9. dubna 2009 v 20:25
Firefox
ntak zrovna ted cmysl ma, nbude ho tmit az potom, cszalezitost vyresi
9. dubna 2009 v 20:24
Firefox
n, proc bkom sz tridy nmohli udelat stat? tjprece nase trida a jna na, jak s ni nalozime. a zastavam nazor, zkazdy bsmel zajimat o politiku. u kluku cca od 9 v 10 let. od veku, dy dite pokopi poctatu sveta a zivota jprirozena snaha vedet, csdeje v sirsim kruhu kolem neo. kazdymu normalnimu cloveku bnmel byt ukraden osud lidi, njen kolem neo, ae sek, proto, bsmel zajimat aespon o njdulezitejsi veci na svetove politicke scene. v tomto veku sclovek vytvari nazor, kery bude v dospelosti zastavat. dyz sme skocem sekundy zacali bavit o politice v souvislosti s radarem, tak kazdy (snad krome dajrajta

) sv te dobe jiz o politiku zajimal a me tnijak npreqapilo.
9. dubna 2009 v 20:19
oslík
ahoj. Prosím už to neřešme. Nemá to žádnej smysl...
9. dubna 2009 v 20:19
Firefox
ave, uz sem zde. a hadat sklidne budu
9. dubna 2009 v 20:14
oslík
proč tu nikdo neni?!?

9. dubna 2009 v 19:39
Himbajs
Ok