Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
3. dubna 2009 v 20:10
Em
člus

doufám že tu ste...

3. dubna 2009 v 19:33
oslík
já vim, ale co mám dělat, ulejt se ze školy nebo co? Myslim že jí to ňák zásadně nevadí, protože je takhle zvyklá odmalička. Horší je to v zimě když chce spát a já jí potřebuju vykoupat tak jí vždycky musim vzbudit. Ale máma chce aby měla zimní spánek od tý zimy co bude (já sice vim že by to pro ní bylo lepší, ale nechci jí zimovat, protože je to strašně riskantní, když se třeba probudí dřív a asi bych se zbláznila kdyby se jí něco stalo) takže to nebudu muset řešit.
3. dubna 2009 v 19:31
Firefox
wow, tvypsda zajimave...

j, cau
3. dubna 2009 v 19:29
Firefox
bses na ni mohla divat

a krom tho, dyz sou zelvy aktivnejsi dpoledne, tak bys ji mela dprat pohyb spis dpoledne. jako dyz jaktivni tak jzavrena pak dyz uz nni, tak ji nutos jit ven...
btw, jako nova era??
3. dubna 2009 v 19:29
oslík
hele, já jdu, ale ještě snad dneska přijdu, tak zatim čau
3. dubna 2009 v 19:26
oslík
ale koukni na tohle:zelvy.wbs.cz/Nabidka_drobotina__4_.jpg jak se o všechny může stihnout postarat, to fakt nechápu

3. dubna 2009 v 19:25
oslík
já to nechápu, jedna z těch želv musela bejt teplá

3. dubna 2009 v 19:24
Firefox
jeee grupiiii

3. dubna 2009 v 19:23
oslík
to už je lepší aby se o ní to dopoledne nestarak nikdo. A navíc co já bych s ní potom odpoledne dělala? Kdyby jí ten robot nakrmil, uklidil v terárku, dal čistou vodu a nechal jí proběhnout a na mě by nezbylo nic, leda tak jí vzít ven a to už by byla tak utahaná že by nechtěla.
3. dubna 2009 v 19:21
Firefox
ntak tj1, robot so ni bude starat na pocity ses tam ty, n?
3. dubna 2009 v 19:20
Firefox
a tho miku smozrejme znam, aespon tuhle pisnicku...

3. dubna 2009 v 19:19
oslík
ale nemá rozum kterej by se o ní dokázal postarat jak to potřebuje. A navíc robot jí nemůže mít rád.
3. dubna 2009 v 19:18
oslík
www.zelvy.wbs.cz/Foto_Testudo_hermanni_.html?fotka=19
to neni normální

3. dubna 2009 v 19:17
Firefox
ma rozum... existuje umela inteligence...
btw, potihcpde, cegi, poslal sem vam 3 fotky na mail, ae jttam spatne vide. sou na nik jen po ramena, ae 2 sou ete z ledna
3. dubna 2009 v 19:04
oslík
čau..
3. dubna 2009 v 19:04
oslík
ona taky potřebuje svůj klid..zkus představit, že se o tebe furt někdo stará, to musí bejt otrava. I když je pravda, že želvy jsou aktivní dopoledne..ale robot nemá rozum, tak by jí mohl něco udělat..
3. dubna 2009 v 19:02
potihcpd
Nový Muhara!
novi mu'ara!
3. dubna 2009 v 19:02
Anonymní Anonym
ahoj, já jdu hrát hru
3. dubna 2009 v 19:01
Anonymní Anonym
ale když budeš ve škole tak se ti on ní postará on.....
3. dubna 2009 v 18:59
oslík
ale já se o ní ráda starám...