3. dubna 2009 v 18:47
Neni přímo nemocná, ale zjistili sme, že všechno děláme špatně (ale konečně se mi potvrdilo, že všechno zlé je k něčemu dobré

jak máma měla ty blbý záda a byla ještě doma tak furt hledala na počítači nějaký informace o želvách a kdyby to nedělala, vůbec bysme nevěděli, že to tak má bejt). A začíná jí pyramidovatět krunýř, to znamená, že jí chybí vápník a ona si ho bere jakoby z toho krunýře, takže on se jí deformuje. Bohužel se to už nespraví, ale když se o ní budeme starat jinak, než bylo v těch všech pos*anejch knížkách, tak to snad bude dobrý. A musí bejt hodně venku, takže celej víkend s ní asi budu venku

. A to jak se o ní staráme teď víme že je dobře, protože to psal jeden chovatel, co má těch želv desítky, možná i stovky a Máša si přeje želvu, takže budeme mít asi další mládě a právě od toho chovatele, takže budeme mít jistý že je zdravá

jedinej problém je, že ta hrozná Máša chce aby se její želva jmenovala taky Sára a to mě štve. A taky to, že jí chce mít u sebe v pokoji, jenže byla by blbost mít 2 želvy a každou zvlášť. A já odmítám aby moje Sárinka byla u Máši, chudák by neměla chvilku klid. A stejně se o tu Mášinu želvu budu starat já, protože ona to neumí a i kdyby to uměla, tak se na to vy*ere.