30. března 2009 v 20:42
dneska to byl fakt docela masakr

normálně jsme jeli ve složení: Já+Pamír (jeli jsme jako první!!), Bára+Nero, Verča+Orion a poslední Em+Numír, což je takovej občas divočejší koníček, někdy se prostě nedá zvládnout...a celou dobu byl Pamča uplně zlatej

docela mě poslouchal (akorát sme byli trochu pomalejší než obvykle

ale to se nedá nic dělat, já ani Pamír nejsme zvyklý chodit 1.) a pak se Eliška ptala kdo c hce cválat tak sme chtěli já, Bára a Em. A Verča šla doprostřed a dívala se na nás. Já sem myslela že Pamírka vůbec nenacválám (on neni z těch živějších koní co furt musí běžet a ani já ne) ale jo, on uplně nádherně běžel, přiměřeně rychle, poslouchal na slovo (a z toho sem měla hroznou radost

) dokud nás nepředběhl Numír s Em protože když si Numír něco zamane tak ho často nezvládne ani zkušenej jezdec, natož začátečník

a tak sme chvíli cválali v tomhle pořadí a pak sme měli jít do klusu (a Pamírek fakt zpomalil, on je totiž hodňoučkej, jenže jak viděl toho Numíra před sebou cválat, tak si to nemohl odpustit a běžel za ním a chtěl ho dohnat..ani se mu nedivim, když ho předtim předběhl a to se nesmí) no cválali jsme dál ještě asi tři kolečka, pak se pobláznil i Nero kterej teda jel jako poslední a předjel mě, Nero udělal divnej pohyb a teď sem viděla jak Bára padá a říkala sem si: chudinka, takhle bych teda nechtěla spadnout. Když v tu chvíli Pamír víc zabral a já sem najednou byla na jeho krku

tak sem si říkala jestli mám spadnout nebo ne, a nakonec sem usoudila že do sedla bych se v takový rychlosti zpátky asi nevyhrabala tak sem spadla a už sem se zase zvedala, protože jak jsme s Bárou spadli, tak otěže jim vysely dolu a kdyby si je přišlápli, tak se můžou zabít!!

naštěstí jsme je včas chytili, ale Pamča už měl nohu v tý otěži, takže jen tak tak

! No a pak už to bylo docela nezajímavý a předtim mě nic nebolelo ale teď mě bolí noha, krk a hlava, ale chudák Bára spadla zrovna na svoje narozeniny

i když byla to docela sranda. A nesměli jsme o tom nikomu říct (pochybuju že někdo z vás pujde do suchdola a bude žalovat) protože bysme už nemohli nikdy cválat na jízdárně a hlavně už by nás netrénovala Eliška (protože je to normální holka a ne žádná trenérka).