Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
30. března 2009 v 20:39
potihcpd
30. března 2009 v 20:33
oslík
kdybys neřekl ať se nedíváme, tak bych si ho ani nevšimla

ale už sem se podívala
30. března 2009 v 20:31
Firefox
ave. na ten clanek sete nkoukejte, ete ho musim ddelat
30. března 2009 v 20:31
oslík
dneska jsem poprvý v životě spadla ze cvalu

30. března 2009 v 20:30
oslík
ahojky
30. března 2009 v 20:25
Firefox
taze, clanek jhotov, presunul sem historii holek dbreznovyk reportazi, taze uz bvam tmunu nmelo blbnout
30. března 2009 v 20:18
potihcpd
ave jen sprectu clanek
30. března 2009 v 19:12
Firefox
n, tbyla az 4. lyzakova

ja cisluji i pokusy. 1. nvysla, 2. vysla, 3. sikni zaspali a 4. nas svata nacapal. j ta na filmoce byla sqela a ani bmi nvadilo ztrvala 4 hodiny, ae sem stelo spat, bylo tam svetlo a moc mista. flska jlepsi pri tme v malinkem prostoru. a clanek o volbak, o cem jinem

30. března 2009 v 19:03
žehlička
a o čem článek?
30. března 2009 v 19:03
žehlička
čau.... jaká druhá lyžáková? ta ti plně vyšla??? dyť sme tam byli chvilku a pak na nás přišel sváťa ne?

.... ale náhorou ta flaška na filmovce byla dobrá

30. března 2009 v 18:56
Firefox
pcl, tti verim

ae ja nshledavam opravdu nic spatneo na flasce s mnou. tedy prisel sem na tzflasky numi organizovat (plne mi vlasne vysla jen 1 - druha lyzakova), se jinak, esi sflaska povede, tak jdobra. i dyz zase flaska 4 hodiny vkuse pote csem skoro den nspal take jiz nbyla uzasna...
do jkely? teda uz snvzpominam, zbysis na konci primy sedala k nekomu jinymu, tedy z tho stodvodit nmuzu.
btw ave, du psat clanek.
30. března 2009 v 17:19
Himbajs
Co je špatnýho na flašce s Firefoxem?

Ježkovy voči, to je jedna z věcí, který bych si fakt nikdy nechtěl zopakovat.
30. března 2009 v 12:42
saphira
BTW V TÝ HISTORII HOLEK MÁTE CHYBU! Já jsem s Kely seděla až skoro na konci roku, jinak jsem seděla s Amorem magorem, protože jsme se znaly ze školy. Tak si to tam opravte. A v čem jsme proboha byly akčnější? A co myslíš tim, ať se kouknem, jak je to těď ( v tý souvislosti s tim balením sekundánů) ? Jako že teď taky běháme po chodbě a balíme sekundány, nebo co? A co je špatnýho na flašce s Firefoxem...?
30. března 2009 v 08:11
saphira
Hele jako sorry, ale já Amora Magora znám 8 let, a že by to byla nějaká extra nejlepší kamarádka, no...

29. března 2009 v 22:54
Em
čauky! k těm kamarádům- jako to mi přijde jako hodně velká hovadina že čim dýl někoho znáš tim lepší je to kámoš... to někdy seš s někym někde tejden a je to lepší kámoš než někdo koho znáš 3 roky... A my sme s oslem A Brrn byly dohromady když nepočítám školu někde spolu aspoň 5 tejdnů a já s Brrn min. 6-7 což neznamená že osel je horší kamarádka nebo tak něco :D
A mimo školu mam taky pár dobrejch kamarádů a kamarádek ale kamarádek ne tak dobrejch jako ve škole. dobrejch tak když se to sečte asi taky 20... a ty Osle určitě taky...
29. března 2009 v 22:32
Firefox
du spat, dobrou noc
29. března 2009 v 22:26
Firefox
hm, ok, tak smej, cau
29. března 2009 v 22:25
Firefox
pockej, dyt tzes nstihla 1 pisemku nznamena, zti nde. dyt z tek malyk pisemek mas porad 1, n?
29. března 2009 v 22:24
žehlička
no nic, hele já se du sprchovat tak čau ve škole....
29. března 2009 v 22:24
žehlička
*předmět