Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
23. března 2009 v 19:09
Firefox
ntak ja nvm, ctam ma byt za otazku
hopperke obleceni smi taky nlibi, pride mi tprehneny a naprik tmu, zmam raci normalni ksiltovky, tak nsem naky zatvrzelym odpurcem plokyk, tmi juplne 1, jakou ma do ksiltovku.
hee, em, posli mi ttaky. jak vydim dle saphirina prispevku asi tnbude nic serioznio. aespon ja sem svcve historii snazil nzminovat vztahy, pac tby asi pobourilo hodne lidi.
himbajsi ttu kodis nak casto najednou, n? zcusatalonels?
btw ave
23. března 2009 v 18:52
Himbajs
Nj, to je super anketa
23. března 2009 v 18:45
žehlička

... takle je ta anketa originální ne?

23. března 2009 v 17:37
Himbajs
Možná, ale k té včerejší debatě... hoppeři sou fakt vocasové obecně, ty se nebojim dát do jednoho pytle. Trance - 3 z 10 s punk, punkrock apod., to je tak 7 z 10, takže docela dost dobrý.
23. března 2009 v 16:19
Apollo Creed
hele, nechtel by uz nekdo z adminu treba dat do ankety tu otazku a ne jenom odpovedi?
23. března 2009 v 15:42
saphira
JÁ ČUMIM. Emilko, teď jsem si přečetla tu historii holek v primě a nedám na tvoje prosby a ZABIJU TĚ. Já, Kely a Amor Magor že jsme běhaly po chodbě a balily sekundány, jo??? To by jsme měly nějaký divný metody... A další poznámka, už ne k obsahu, je zděšení nad interpunkcí... Doufám, že to potihcpd jako hlavní redaktor neschválí nebo aspoň UPRAVÍ.
23. března 2009 v 12:26
žehlička
no já teda mam ráda jenom hiphop ale třeba oblečení a tak podobně zase neschvaluju.... hlavně na klucích je nechutný to oble4en9 hopersk7....

23. března 2009 v 12:25
Emilka
hopálovéi sou nejvtipnjší :D jako nic moc proti hudbě, ale ten styl se mi fakt nelíbí, jako u holek ještě většinou ok, ale to co nosej ty mcíci je fakt děs...
23. března 2009 v 08:02
saphira
22. března 2009 v 23:28
potihcpd
p s hiphop ani metal mi nejak nesedi, ja nemam nejak presne urceny smer, ale radsi teda hip hop nez metal...ale ne o moc...a zase jako lidi mi metalisti pridou lepsi nez hoperi...uz jen oblikanim...napr. nesnasim plochy cepice...
nnic tak cau
22. března 2009 v 23:27
potihcpd
ave prisel sem jak sem slibil "k veceru"...
jinak brou noc...
za otazku u ankety se omlouvam uz je to z5...ve sapm diskuzi jsem vymazal par prispevku ptze meli spatne pokracujici cislo...
kazdy clanek uvitam

22. března 2009 v 22:32
Emilka
primu sem napsala z apůl hoďky, ale prima je stručná...
22. března 2009 v 22:31
Emilka
no už sem napsala primu a je to tak na stránku... nejdřív to dám přečíst korektorovi oslovi a žehličce a ty mi to buď schválej nebo ne a pak to pošllu potihcpdovi a ten to sem snad hodí :)
22. března 2009 v 22:22
Firefox
j, ja taky. uz musim, brou noc
em, smi nodpovedela...
22. března 2009 v 22:15
žehlička
hele já už pudu...

22. března 2009 v 22:11
Firefox
nsnad ste obcas klikli na ty odkazy v spamdiskuzi. nzbyk nposloukal misku, ae eurotrance jasi lepsi.
22. března 2009 v 22:08
žehlička
neboj firefoxi mě se to prostě nelíbí ale neodsuzuju tě

poslouchej si co chceš....
em ty si to všechno pamatuješ???
22. března 2009 v 22:06
Emilka
trance???
22. března 2009 v 22:06
Firefox
22. března 2009 v 22:02
žehlička
já vim že ne 1... jako z metalu se mi nechce blejt, jenom ho prstě neposloucham.... no trance bych fakt hodnotila 0, promiň ale z toho se mi trochu blejt chce