Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
22. března 2009 v 20:35
žehlička
cože??? takže si teď myslíš že sem kráva nebo co? tos mě teda taky dostal

...

22. března 2009 v 20:35
Himbajs
Ne, necham těch opovržlivých pohledů, je mi to vlastně ukradený, co posloucháš. Nejsem zastáncem svobody názoru, ale poslouchej si co chceš.
22. března 2009 v 20:33
Himbajs
Ty posloucháš hip hop? Já teda nemam ve zvyku člověka odsoudit třeba kvůli tomu, co poslouchá, ale teda... tos mě dostala

22. března 2009 v 20:31
žehlička
no jako mě vyšlo že sem hopper ale to asi proto že posloucham hip hop.... ale to hned neznamená že sem celá popiercingovaná a nosim vytahaný mikiny a tepláky....

22. března 2009 v 20:29
Himbajs
hopper, to je něco hroznýho. To bych byl už radši emo, než hopper.
22. března 2009 v 20:28
Himbajs
Oslovení "bratře" někoho, kdo neni tvuj bratr nebo velmi blízkej kamarád považuji za typickou ***** prokazující ffho ***** *****, Mír - s tim souhlasim. Zvířata nechránim, ale ani s ejako ten ***** ff nesměju, když někdo sejme osla a je z toho hodně krve a proti hulení v zásadě nic nemam, i když to taky neprovozuju moc často.
22. března 2009 v 20:28
žehlička
no tak chceš bejt rači hopper?

... tam toho na výběr moc není....
22. března 2009 v 20:26
Firefox
ja a hipisak?!? n, tteda nsem

jako nekere myslenky maji hezke, ae rozhodne nhulim a nkranim zvirata. zas na druhou stranu ci mir a oslovuji bratre... nae ncitim shipisacky

22. března 2009 v 20:26
Himbajs
Taky si myslim

22. března 2009 v 20:16
žehlička
proč?? dyť seš ne?

22. března 2009 v 19:39
Firefox
mne v 1 testu vyslo, zsem hipisak... pcl, sem traci smazal...

22. března 2009 v 19:28
žehlička
no jo... sem si nevšimla

22. března 2009 v 19:27
Firefox
aj

potihcpd na otazku asi zapomnel

22. března 2009 v 19:24
Firefox
vy tu asi nste, c?

22. března 2009 v 19:23
Apollo Creed
hele, co je za naketu? tam neni otazka, lae jen odpovedi, ne?
22. března 2009 v 19:16
Firefox
pcl, jj, bylas bariera
n, ok, uznavam, zo historii holek tho moc nvm. ae ja uz sem vas vyzyval, at svoji historii sepisete, vy ste sk tomu nak nmely. tak tnapis, esi tbude extremne nudny, tak cem prinjhorsim ndam, ae aespon me osobne bvase dejiny hodne zajimaly. tohle byl muj pocit. krom tho adela ma dle meo odhadu vysoke postaveni ddnes. ntak napsala bys tteda nedy?
btw sem z5
22. března 2009 v 18:09
žehlička
22. března 2009 v 18:02
Emilka
A.D. a A.H. se staly dobrými kamarádkami s T.J. (jit d3l) a J.He. (hej d3p), dokonce tyto čtyři měly až přibližně do poloviny Sekundy dominantní postavení mezi holkami
tak to teda moc ne... hele o holkách radši nic nepiš :D jako to nepíšu proto že tam nejsem napsaná

to mě fakt netrápí, ale třeba Adéla po tom co chodila s M.M se s holkama skoro přestala bavit a to bylo září. Mohla bych napsat historii holek ale to by nebylo moc zábavný :)
22. března 2009 v 17:55
Emilka
22. března 2009 v 17:50
žehlička
čau.....