21. března 2009 v 21:10
j. n, o prazninak na primu (leto 2006) sme byli v nemecku, zrovna skoncili mistrovstvi sveta v fotbale a ja skoupil penezeku s nemeckou vlajkou, na kere byl retizek. retizek smi na penezence nlibil, sem ho sundal a nakou dobu mel v sufliku. penezenka smi proderavela, dneska ji mam v sufliku jen jako zaloznou. asi za rok (snad leto 2007, ae jt plus minus 0,8 roku) sem retizek nahodou nasel v sufliku a zacal ss nim ruzne hrat. jakoze sem ss nim hazel, tocil atd. takovy antistresovy spam. behem 2 let pouzivani sem ho asi 10x ztratil a dycky snasel, uz zacinal misty ruzovet jak sem ho pouzival, postupne z nej odpadalvaly casti z obou koncu az zbyl jen zaklad. byl asi 3 dm dlouhya cca 7 mm tlusty. uz sem bez neo nmoh byt, dycky sem ho musel mit v ruce. cela rodina tvedela. sestra mi ho asi pred tydnem skovala dqetinace, jako, esi ho najdu. jisteze sem ho nnasel, dqetinace byk ho nidy ndal a ja hledal jen na mistek, kam sem ho moh dat. sestra na tzapomnela. dneska stata vzpomnel, zho tam davala, tak sem snjdriv zaradoval, zsnasel, ae pak...(!!!) dyz sem ho vytahl byl cely zrezively, uz npouzitelny.

2 roky sem s nim prozival skoro kazdy den a ona ho takle znici. nmuve o tom, zsem sposledni tyden zase zacal rozkousavat usta zevnitr (pac od jarnik praznin sem tvyrazne omezil), dyz sem nmel cim zahanet stres... strasne z?