Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
21. března 2009 v 22:15
Firefox
du jist salat, za qilku sem z5
21. března 2009 v 22:15
Firefox
ntak, kytky szalevaji... vecinou...

jako ono tbylo v ty misticce pod qetinacem, ae tam sta voda lije, zj
btw dik sem...
9, 6, 1, 1
1
18, 6, 1, 1
21. března 2009 v 22:13
Firefox
osobni? ja sem teda brecel v unoru kuli obcanstvi a v cervnu kuli uklizeni pokoje (jakoze my mama uklidila pokoj a vyhodila spoustu veci, treba krabicku od prstynku z bratrovy svatby, csem mel na pamatku) a predtim nvm dy. n, tak mozna tak 3x za rok

21. března 2009 v 22:11
žehlička
jo tak ono to bylo ve vodě?? to mi nedošlo, já myslela že jenom v kytkách...
21. března 2009 v 22:10
Firefox
ntak, nsem zadny vetesnik, nmam rad harampadi

21. března 2009 v 22:09
Firefox
ntak moji sestre j21 v kolik, tak snad bmohla vedet, zzeleze v vode zrezivi, n!?!

21. března 2009 v 22:08
Emilka
hele tak my ti přinesem do školy ňáký harampádí a třeba se do něčeho zamiluješ! ( to neznamená že je tvuj řetízek harampádí

)
21. března 2009 v 22:08
žehlička
no tak když já brečim tak je to taky dost osobní... nejvíc sem brečela asi tak od června do září... ale teď už skoro ne...

21. března 2009 v 22:07
žehlička

tak vidíš, to zvládneš.... a tvoje sestra asi nevěděla že to zreziví tak se na ní nezlob...

21. března 2009 v 22:06
Emilka
kvůli občanství? to já brečim docela často...

ale fakt vám neřeknu kvůli čemu naposled, to je jaksi dost osobní

21. března 2009 v 22:04
Firefox
dik za podporu. jisteze sou dulezitejsi veci nez retizky, jen mi tod ni prislo "zle"...
j, hezkou hudbu posloukam, s kamosema sem byl dcl dlouho
n, jako brecet kuli tomu zas nci. ja nbrecim moc casto mmtalne tak cca 5x za rok, ae naposled tbylo asi pred mesicem, kuli obcansatvi, n...

21. března 2009 v 22:00
Emilka
mi ti koupíme novej

21. března 2009 v 21:51
žehlička
jo!!

a hlavně buď v klidu, sou důležitěkší věci než řetízky....
21. března 2009 v 21:50
koza
jo přesne tak. hudba je super, popravde ja taky nekdy neco kousu, ale vzdycky ta depka zmizi,treba dneska a vcera sem taky mela nejakou depku ale kdyz sem s kamosema tak je to uplne v klidu.

21. března 2009 v 21:43
žehlička
a taky si pust ňákou hezkou hudbu

....
21. března 2009 v 21:39
žehlička
no když je to hooodně blbý tak asi brečim

... ale jinak nevim co bych ti poradila

. prostě se zkus orientovat na něco jinýho a užívej si života, nejhlavnější sou kamarádi

21. března 2009 v 21:38
Firefox
j, kuli tomu. ntak jinak byk mel dcl dobrou naladu , jak sem svratil od cegio.
n, doufam, ae pokybuju. cdelas, dyz mas kuli kuli necemu blbou naladu, a fak nvs, cbys delala, abys ji nmela?
21. března 2009 v 21:28
žehlička
ale to nebude zas tak hrozný

21. března 2009 v 21:27
žehlička
takže kvůli tomu máš blbou náladu?
21. března 2009 v 21:27
Firefox
hmmm, n, tak proto ten mmtalni negativni pristup k sestre. pride az zitra. nvm, de byk sehnal novy retizek, ae mozna jiz zitra spocitam pocet krouzku, zmerim prumer 1 krouzku a pudu skouknout dhornbaku. ae i dybyk nasel stejny (jakoze asi nnajdu) tak tuz nbude ten samy... uz jmalo veci cme dkaze nak dstatecna naplnit a utesit. mmtalne jen tune up, esperanto a mozna ete neco jineo, ae konanim sestry sem byl velmi zklaman a vnitrne ranen! tydenni absence retizku na me na dlouhou dobu zanekala, na venek nviditelne, hluboke stopy...