na těch horách sem málem zhebla 

já se taky těšim

máš dobrý sny :) a to s tim spalovaem mrtvol- teď sem četla o nějakym chlápkovi, asi ste o něm slyšeli- normálně on první svojí oběť zabil v 9 letech a když viděl otce zneužívat matku a sestry tak se k němu přidal, to je hnus, co?
a pak zabil jeětě spoustu lidí a když ho popravovali z tak si o sobě pořád myslel že je uplně normální
fakt jí nezávidim...já sem tak hrozně šíleně moc ráda žesem doma 

. ave, sry zsem tu nbyl. mam dobrou naladu, zsmi nporoukali slukatka
. ae ja stak tesil zsmi povede sem napsat bre rano a brou noc po sobe a tmi ttakle skzis
. nae ja taky pomalu pudu, snad szitra potkame
, cau
tam to moc nešlo...zejtra tu ještě budu, ale pak
pak už je janovka
uvidim Ibiška

jak chcete...no já vám (sobě) asi řeknu ten nejhorší, jenže ten sen mi připomněl jinej sen, kterej se mi zdál už dřív, tak já vám (nebo sobě, to je jedno) řeknu ten nejdřív jo?? No to prostě bylo že sem jela metrem a na těch nástupištích stáli nějaký chlapy s pistolema a stříleli do metra a na každý zastávce zastřelili asi tak 5 lidí v každym vagónu a vždycky to dělali podle něčeho (například deset co má zelený boty a každej den jinak) a bylo to fakt hrozný a ten co se mi zdál na těch horách byl podobnej, že sem chodila na nějaký divný koně a pak sem otamtud jela domu a na pražskýho povstání někoho zastřelili a já sem se celou dobu bála že se to zase bude opakovat ale naštěstí ne, ale stejně to bylo děsný
a taky to tam bylo hrooozně malý (když sem přijela domu tak sem se málem zcvokla jak je to tu velký) a všichni mi lezli na nervy (kdyby tam nebyla sestřenice a bratranec a brácha asi bych chcípla)a musela sem spát se špuntama v uších protože táta hrozně chrápe a měla sem pěkně hnusný sny, klidně vám je budu vyprávět ale to by ste tu museli někdo bejt 

| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 766 951 |
| tento týden | 446 |
| dnes | 106 |