Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
24. února 2009 v 19:15
Firefox
hmmm, musim rict, ztomu moc neozumim, ae na 100% muzu rict, ztnni preklad. kupr. spi j "dormu", mala j "eta" v "malgranda" nmusis sbat bbylo "vi ne devas timi" atd. dale t "laban" jdcl divne pac tjakuzativ adjektiva a tsubstantivum predtim jnormalne v nominativu. krom tho v esperantu nni ň, tedy ani nětre. maximalne bslo njetre. rozumim tam jedine slovu "mi" cznamena "ja" a slovu "de", coz j "od" v predlozka zastupujici genitiv. nvm cbmohla byt slova "lo", "re" a "di". jinak espresio, skoto, migo, dioreto mohou byt substantiva, kera nznam, stejnetak espa, sonpa a laba mohou byt mne nznama adjektiva a ono potencialni "njetre" muze byt adverbium, ae nvm de bmohly byt 2 adjektiva a za nimi adverbuim, zkus strict, dyt tnde...
24. února 2009 v 19:01
Emilka
už to tam máš

24. února 2009 v 18:59
Firefox
pcl...jakoze ji numis, j?

24. února 2009 v 18:53
Emilka
hele nejsem si jistá jestli si jí pamatuju

24. února 2009 v 18:07
Firefox
porazil sem hardesta na arabc!!

tjpoprvy csem porazil hardesta na mape zcela bez vody. zatim sem ho porazel na sukozemskyk mapak s vodou (jakoze velky ostrov uprostred jobklopen morem - coastal, continental, obcas i archipelago, z 50% i scandinavia a i nomad, coz jvlasne coastal jen s jinym zacatkem) v na vodnik mapak. tjsqely!! mozna uz dkonce praznin budu porazet hardesta suverenne. ae od pristi stredy az dvelikonac hrat nbudu

24. února 2009 v 14:08
Firefox
tak ji nedy dspamdiskuze napis
btw bre rano...

ae n, jako v 14 fak nvstavam

24. února 2009 v 11:11
Em

no jako ona je i verze česky, ale nevim jak moc je to překlad...
24. února 2009 v 00:01
Firefox
hmmmm, tak brou noc...
nae fak, pripadam sjako de*il, dyz tu zdravim nikoo...

23. února 2009 v 23:51
Firefox
hm... esi tu zitra bude taky takle mrtvo, tak asi zalozim "diskuzi pro Firefoxuv monolg"

23. února 2009 v 19:34
Firefox
j, tos rikala... rozumis ji?
23. února 2009 v 19:26
Em
firefox: smůla, já jednu umim už tak 5 let
jinak čus všem, já tu sice teď sem ale sleduju seriály nebo všechno možný a většinou tu nejsem.
23. února 2009 v 17:52
Firefox
sem szrovna naucil svou prvni pisnicku v esperantu

23. února 2009 v 16:48
Firefox
nj, zde jopravdu s kym vykecavat. jinak na me otazkys rozhodne nzodpovedel. nptal byk ste asi ai na 1 z tek veci... a pobliz prakatic nsem
jinak porazil sem za neco malo pres hodku a 20 min (1h 21min 27s) na mape continental (hezka, ae coastal jlepsi...

) hardesta - saracena. uprostred byl takovy ostrov, na kery vedly z obou stran baziny, tak sem ho obsadil, pac on tam nbyl. ofenzivni moc nbyl, za qilku sem mu prorazil obranu bazin a pak uz byl v keli.
du jist
23. února 2009 v 14:33
Himbajs
Kdybyste někdo byl náhodou poblíž Prachatic, možná že mu na dálku prodám či dokonce dám lístek, ale předpokládám, že nikdo není...
23. února 2009 v 14:29
Himbajs
Protože nemám čas s vámi vykecávat z důvodu, že jsem se vyjímečně dostal k notebooku, abych odpověděl na všechny vaše otázky... je mi fajn, ano, jsem na turné s PvP a ne, Muhara v pátek nebude...
23. února 2009 v 14:29
Himbajs
Nazdar všichni
23. února 2009 v 14:24
Firefox
hmmm, cau
nmuzu najit 1 album... tj1
23. února 2009 v 14:17
saphira
Hele tak já taky musim letět (určo ti to rve srdce, že tady budeš zase sám, viď?

)... Sem ttž v netce a už mi dobíhá hodina...

... Tkže ppc... A neunuď se

... Né že by mi na tobě nějak záleželo, ale škoda by byla...

(lol)
23. února 2009 v 14:16
Firefox
ae ja uz budu muset zas na qili jit. uz zde nmam cdelat,pudu dkukyne a bud sbudu povidat s zbytkem rodiny v svratim a budu hrat age
23. února 2009 v 14:16
saphira