Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
tak ja uz fakt musim tak cau naschledanou dobryde n....
30. října 2008 v 13:31
oslík
třeba je nesmrtelnej
30. října 2008 v 13:30
žehlička
a navic to uz musi bejt mrtvej... dyt moji prababicce je 92 a narodila se nekdy v ty dobe...
30. října 2008 v 13:30
oslík
Možná že až se sem vrátíš tak už tu nebudu ale nevim to jistě..
30. října 2008 v 13:29
oslík
Tak to zkusim. Myslim že ne, to sou kecy..
30. října 2008 v 13:27
žehlička
myslis ze to doopravdy predpovedel tu 1. a 2. valku???
30. října 2008 v 13:27
žehlička
no to nevadi ale aspon neco... promin ted tu nebudu protoze se chce babicka koukat na jeden film... ale az za chvili tak rychle pis
30. října 2008 v 13:26
oslík
A ještě něco..teď sem četla že nějakej chlápek co předpověděl 1. a 2. svět. válku a pád dvojčat prej předpověděl 3.svět.válku na rok 2010 to je kravina, co? Si představte nějakýho umírajícího dědu jak věští a vyvěští že bude válka
30. října 2008 v 13:22
oslík
když to už nebude tak dobrý..teď už bych nenapsala takovou pitomost jako s tou studnou (a že tam je takových pitomostí víc..) a i kdybych napsala, bylo by poznat, že jsem to napsala schválně, předtim mi to prostě nedošlo. Já fakt nevim
30. října 2008 v 13:20
žehlička
jo dopis to prosim!!! napis znova to co si stratila a to co si nebudes pamatovat to uz nak splacas... ale fakt to dopis to by byla skoda
30. října 2008 v 13:16
oslík
Děkuji..myslím že takový let uskutečním minimálně v 80 letech až budu k ničemu totiž jako až budu moct stará abych se nemohla postarat o zvíře. No nepovídej Mě napadlo že bych to třeba mohla dopsat, ale už nemám takovou dokonalou fantazii jak předtim a navíc by to nebylo už tak praštěný a prostě by to nebylo ono...jenže nejdivnější je, že jsem to dávala přečíst kámošce co jí bylo v tý době skoro 15 a brala to naprosto vážně
30. října 2008 v 13:09
žehlička
tak to ti preju prijemny let! ....ale jo ja sem citliva ... kdyz sem cetla to s tou misou tak ....
30. října 2008 v 13:07
oslík
to jo ....no to je pravda, ale stejně žehli, ty seš děsně necitlivá, víš jaký to pro tu misku musí bejt, má jedinou šanci na záchranu a snaží se jí zachránit přibližně 12 letá holka! Malá naděje, ne? chudáček miska . Jo blbost to je..to sem si zas jednou povídala s viky mohlo mi bejt tak 11 a já sem jí říkala že někdy až poletim v letadle chci otevřít okýnko
30. října 2008 v 13:04
žehlička
tz jo tem kluk co to zpiva ma fakt talent ale ma to fakt dobrej dej ..... ..... ale je to v tom... to ze ma jen jednu sanci neznamena ze je to tezky...a stou studnou to je fakt trochu velka blbost
30. října 2008 v 12:54
oslík
pravda..ale chápej, v tom to neni, kdyby se spletla, tak už neni žádná šance na misčinu záchranu. To je děsivý, ne? nebo prostě už ten rozcestník je šílenej..nebo jak skočej do tý studny a:"ještě že tu neni žádná voda." podívej se na mail.
30. října 2008 v 12:51
žehlička
jj. to taky... anebo muzes me zachranit ale bude to tezke... musis jit do loznice lohnout tam 259. flasku a vychrstnous na me jerji obsah... fakt tezky jako kdyby neumela pocitat nebo co ...
30. října 2008 v 12:43
oslík
Jo to vypadá divně se mi taky děsně líbilo . Já nevim, bylo mi 11 a napsat takovou kravinu?!? Škoda že jsem ztratila ty předchozí díly..vim že ten první se jmenoval Satanův plášť a ty 3 holky na K šli vyvolávat duchy a pak utekli a další den našli na tom místě takovej nechutnej plášť a ta Kikina si ho oblíkla a tim se právě přemístila do toho nechutnýho domu..nebo taky je dobrý takovýto: Karin se ani nestačila divit, jaktože miska umí mluvit, protože si musela vyslechnout její příběh
30. října 2008 v 12:38
žehlička
dyt ja se nemracim.... aty susenky sem si cetla jako pohadku na dobrou noc/ rano a bylo to fakt dory mas talent ... ale ne nebylo to tak strasny ale nejvic se mi libilo uplne na konci sammy ji prerusi: "ne na to ted neni cas. musime bojovat" . vypada divne(na obrazku)... to je fakt sranda
30. října 2008 v 12:23
oslík
A buď ráda že umíš dlouho spát, to já neumim...
30. října 2008 v 12:22
oslík
no a to se stane fakt málokdy, že tu nejsi ne? Tak se konečně přestaň mračit a začni se chechtat, ne? jestli nemáš žádnej zdroj chechtání, přečti si smrdící čaj a ohavný sušenky..mě to teda pomáhá vždycky už jen si na to vzpomenu..