tak to ti preju prijemny let!
....ale jo ja sem citliva ... kdyz sem cetla to s tou misou tak
....

....no to je pravda, ale stejně žehli, ty seš děsně necitlivá, víš jaký to pro tu misku musí bejt, má jedinou šanci na záchranu a snaží se jí zachránit přibližně 12 letá holka! Malá naděje, ne?
chudáček miska
. Jo blbost to je..to sem si zas jednou povídala s viky mohlo mi bejt tak 11 a já sem jí říkala že někdy až poletim v letadle chci otevřít okýnko

ale ma to fakt dobrej dej
..... ..... ale je to v tom... to ze ma jen jednu sanci neznamena ze je to tezky...a stou studnou to je fakt trochu velka blbost

pravda..ale chápej, v tom to neni, kdyby se spletla, tak už neni žádná šance na misčinu záchranu. To je děsivý, ne?
nebo prostě už ten rozcestník je šílenej..nebo jak skočej do tý studny a:"ještě že tu neni žádná voda."
podívej se na mail.
...
. Já nevim, bylo mi 11 a napsat takovou kravinu?!? Škoda že jsem ztratila ty předchozí díly..vim že ten první se jmenoval Satanův plášť a ty 3 holky na K šli vyvolávat duchy a pak utekli a další den našli na tom místě takovej nechutnej plášť a ta Kikina si ho oblíkla a tim se právě přemístila do toho nechutnýho domu..nebo taky je dobrý takovýto: Karin se ani nestačila divit, jaktože miska umí mluvit, protože si musela vyslechnout její příběh

dyt ja se nemracim.... aty susenky sem si cetla jako pohadku na dobrou noc/ rano a bylo to fakt dory mas talent
... ale ne nebylo to tak strasny ale nejvic se mi libilo uplne na konci sammy ji prerusi: "ne na to ted neni cas. musime bojovat" . vypada divne(na obrazku)... to je fakt sranda

jestli nemáš žádnej zdroj chechtání, přečti si smrdící čaj a ohavný sušenky..mě to teda pomáhá vždycky
už jen si na to vzpomenu..
promiň že se směju..ale mě se zdá že ty se nepřipojíš do diskuze jednou za půl století...to je samozřejmě dobře 
.
spolehlivý způsob jak odtud vyhnat firefoxe 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 761 525 |
| tento týden | 1 225 |
| dnes | 132 |