Diskuze (tiskuse):Čtěte nás, víme vše!
Diskuze (tiskuse)
Napište, co si myslíte, ptejte se, přispívejte nebo prostě jen diskutujte a sdílejte s ostatními návštěvníky stránek vše, co vás zajímá. Sledujte Diskuzi a celých 24 hodin denně se můžete dozvědět informace, jež byste jinde nezískali!
Věděli jste, že:
-> administrátoři jsou tu pro vás téměř celý den?
-> od 21:30 do 6:30 je zde režím téměř bez pravidel?
-> jednoduše sepsaná pravidla naleznete v rubrice PTW?
Zvolte přezdívku a můžete začít psát!
TV - Nora spol. ©2012
napiste, tso si mislite, pteite se, prispiveite nepo proste ien tiskutuite a stileite s ostatnimi navstevniki stranek vse, tso vas saiima. sletuite tiskusi a tselik 24 'otin tenne se musete tosvetet invormatse, ies piste iinte nesiskali.
veteli iste, se:
-> atministratori isou tu pro vas temer tseli ten?
-> ot 21:30 to 6:30 ie ste resim temer pes pravitel?
-> ietnotuse sepsana pravitla nalesnete v rupritse ptv?
svolte prestivku a musete satsit psat!
tv - nora spol. ©2012
29. října 2008 v 23:34
žehlička
nj cas je divnej
... to ja se obcas kouknu na youtube , stahuju si pisnicky ale vetsitou nebo spis porad sem tady...
29. října 2008 v 23:32
Firefox
hee promin, ae dneska tu uz nemuzu byt dele. se me dneska marek ptal, esli se de zitra do skoly... jako ne ze byk zitra sel, ae uz musim jit... se mej, brou noc...
29. října 2008 v 23:30
Firefox
si delam srandu, ae fak to ta vypada...
jako ja taku nvm co delam, sem tak ruzne na netu a najednou zjistim, ze sem tam byl cely den... kodim na cusatalon a ete nekolk dalsik stranek, hraju 2 onlinovky a ctu si zpravy, ae tj tak fak sekno, co na netu delam, tak nekapu, proc mi to zabira tolik casu. age hraju strasne malo...
29. října 2008 v 23:26
žehlička
ale ja tu cely hodiny necekam to uz sem ti jednou rikala...dopoledne tu treba nebejvam skoro vubec jenom trochu.... a nezitim treba jim . no dycky se neco najde...
29. října 2008 v 23:25
žehlička
hmm... ja ti uz ani nevim
asi sem se nudila nebo sem si cetla... nebo ja fakt uz nevim...
29. října 2008 v 23:24
Firefox
29. října 2008 v 23:24
Firefox
cos delala predtim, nezses o cusatalonu dovedela?
29. října 2008 v 23:22
žehlička
nn... jenom ty miny i kdyz me to nebavi... dycky si reknu ze budu delat neco lepsiho treba si cist ale stejne to potom dopadne tak ze si tu s nekym pisu...
29. října 2008 v 23:20
Firefox
sem hraval fifu 2002, takovy celkem muzejni kus... jinak nic nehrajes..? co jako delas? ses porad na netu? tj teda v posledni dobe taky...
29. října 2008 v 23:19
žehlička
no ale rikala sem to uz je to docela davno, ty si to asi nepamatujes... fifu znam tu hral muj bracha taky...
29. října 2008 v 23:17
Firefox
vim jen ze te anonym okrik ve spaniskuzi, zes rikala hasta la vista, ae to nemusi znamenat, ze mas vistu... no divne to zni, ae to mozna tim, ze nesnasim rpg... age hraju zatim jen necele 3 roky a to sem to zpocatku stridal ete s unrealem (strilecka, v necem podobna rpg) a fifou (fotbal)
29. října 2008 v 23:14
žehlička
a to uz sem rikala vickrat ze mam vistu...
29. října 2008 v 23:14
žehlička
no ja nevim hp asi je rpg... trochu nudny to je kdyz to hrajes dyl. jakoby je tam celej ten pribeh a sou tam takovy cviceni kouzel a tak... no nevim... zni to asi trochu divne co?
29. října 2008 v 23:11
Firefox
vista?? no fuj!!! rpg? takovy strasne nudny debilni typ her. behas po naky mape za nekoho (vetsinou se zbrani) a plnis ruzny ukoly, atd... jako je tam toho vic. ae strategie sou ohodne lepsi, nejlepsi sou rts (real time strategy), z tek je nejlepsi serie Age of Empires a z tek 2 s datadiskem, tedy Age of Empires II: The Conquerors Expansion
29. října 2008 v 23:07
žehlička
pinball nemame... to vis vista...rpg?co to je?
29. října 2008 v 23:06
Firefox
heh, no z tek blbosti je tam asi nejlepsi pinball 3D, hraval sem obcas i srdce, ae miny a solitaire je taky dobry. ctj ten harry? rpg?
29. října 2008 v 23:04
žehlička
no mymu protoze dycky obsadim pocitac i kdyz nevim treba by tam stejne nesel...
29. října 2008 v 23:04
žehlička
nic... teda obcas takovyty sra*ky jako je hledani min a solitaire a tak ale je to strasna nuda... no nekdy kdyz me to popadne tak treba jeden den hraju harryho pottera 3 ale to je asi tak jednou za pul roku...
29. října 2008 v 23:02
Firefox
tvymu...?
29. října 2008 v 23:01
Firefox
a co jako hrajes?