co přesně znamená zpěněnej? 
já jsem ho měla poprvý, takže jsem ho ještě neznala a byli jsme na vyjíždku a zezačátku byl skvělej, ale pak začal bejt děsně pomalej, a holky mi furt říkaly, že je to normální, že je takovej pořád jenže já jsem furt měla pocit že ten kůň fakt neni v pohodě, protože se mu chtělo čim dál míň a ke konci už jsem chtěla jenom ho dostat domu, fakt jsem myslela že tam někde lehne. Pak jsme už večer přijeli a zjistili jsme že je úplně šíleně zpěněnej a nechtěl žrát, tak jsme se strašně lekli, řekli jsme si: pro koně cokoliv
sundali jsme si trička a sušili jsme ho aby nenastydnul. No naštěstí už byl další den úplně dobrej 

cože? proč?
...
...hm...hele nic proti, ale jdu se najíst..za chvíli sem z5.. 
kterýho jsem taky za měsíčku sušila svym tričkem
. Asi 2 hodiny jsme tam svalovaly balík, jenže nám pak nešel dokulit do výběhu, tak jedna holka zavolala svojí mámu a bráchu aby nám šli pomoct, jenže to bylo děsně vtipný, ten brácha měl na sobě takový hezký oblečení a furt tam říkal něco v tom smyslu: fůůj, tady je ale bahno. A tak
to bylo skvělý. A pak jsem viděla mrtvý koťata, nebo spíš jedno mrtvý kotě a mrtvou hlavu kotěte 

...to si ale můžeš odmyslet 
a je roztomilej. Akorát že je mu 11 

děsivější víkend jsem ještě nezažila, protože to bylo na jednu stranu úplně strašně dobrý a na druhou úplně strašně blbý
.

...a mě nebudeš vyprávět? 
protože na janovku jedu až zejtra odpoledne.
...a..ehm..co tu děláš?
protože musim vyprávět mámě. Ale pak tu budu 
| návštěvníků stránky | |
|---|---|
| celkem | 765 825 |
| tento týden | 2 032 |
| dnes | 177 |